نه نیستم ولی اینکه یه سریا گفتن باوجود پری بارداربودن واسم جالب بود مرسی از مهربونیت 💜💜
انشالله ماه دیگه مامان میشی اصلا نگران نباش بسپار ب خدا من تو اوج ناامیدیام باردار شدم توام بسپار دست خدا
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیزم انشالله😍😍 خداروشکر که مامان شدی به دنیا اومده بسلامتی؟؟ ببخشید چندوقت تو اقدام بود ...
ن عزیزم ب دنیا نیومده ۴ ماهمه..۱۰ سال اقدام بودم تاپیکم هست بخون ..توکلت ب خدا باشه ..همون خدایی ک ب منی ک هزاااار مشکل داشتم بچه داد ب توام میده شک نکن ..خدا خیلی مهربونه ما بنده ها خوبی نیستیم ..همیشه بچه رو از دکترا میخاستم هیچ وقت نگفتم خدایا بهم بچه بده ..اخرش ک دکترا ناامیدم کردن و گفتن حتی با ای وی اف هم امیدی نیس گفتم خدایا خسته شدم بهم رحم کن ..بعد از یکسال و خورده ای ک درمانمو ول کردم تو اوووووج ناامیدیم من باردار شدم ..و اینا همه لطف خدا بود چون من واااقعا کاری نکردم ..از وقتی ک ناامید شدم حتی هیچ قرصی نمیخوردم حتی بعد اقدام پاهامو بالا نمیگرفتم زودی میرفتم دسشویی..ب این پی بردم ک همه چیز دست خوده خداس ..انشالله بحق ابروی حضرت زهرا ک خدا برا هممممممه منتظرا بچه سالم و صالح بده ..
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
آخی عزیزم بااینکه سختی کشیدی ولی خدا چقدر زیبا لطفش رو بهت داده خداروشکر که بارداری😍😍مباااا ...
ممنون عزیز دلم انشالله خدا دلتو شاد کنه ب همین زودیا