من دوران مدرسه یک کتاب جیبی به اسم گزیده امثال وحکم دهخدا یارهمیشگی بود وتوی حرف زدن استفاده میکردم تا به حالا امابعدگذشته سالها به سمی بودن بعضی ازاونها پی بردم شما اگه ضرب المثل سمی میدونیدکامنت کنید تادیگه استفاده نکنیم مثل:1-پول جن است و ما بسم الله = پول را بافکر باید جذب کرد با یک بسم الله
2-خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو = در دنیای پر رقیب نباید مثل همه بود بایدخاص بودمنحصربه فرد خلاق
3-تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها = چه باشد چه نباشد چیزکی، مردم بگویند چیزها
4-از هرچی بدم اومد سرم اومد= از هر چی خوشم اومد سمتم اومد( انرژی مثبت)
5-با یک گل بهارنمیشه= بایک گل هم بهار شروع میشه صبوربایدبود
6-تخم مرغ دزد، شتر دزد میشه = تخم مرغ فروش، شتر فروش میشه (مصداق خیلی ازآدمهای موفق مثل مدیرعاامل شرکت میهن از دستفروشی بستنی به کارخانه میهن رسید)
7-جواب ابلهان خاموشی ست=جواب ابلهان دانایی ست (بهشون با احترام بگیم حرفتون درست نیست ) امروز برادرم داشت میگفت فلانی مثل سگ دروغ میگه گفتم:لطفا!عادت نکن اینجوری بی ادبانه حرف بزنی همیشه درباره بزرگترا باادب حرف بزن بعدخندیدم گفتم سگ کی حرف زده که دروغ بوده الان اونجناب مثل اون بوده
9-چو فردا شود فکر فردا کنیم = باید امروز فکر امروز و فردا کنیم
10-چیزی بارش نیست =هرکسی چیزی بارش است (عقل یاحماقت).
11-حرف حق تلخه = حرف حق چون بدموقع و نامناسب گفته شود تلخ است شنونده نمی پذیره.
12-حرفهای گندهتر از دهنش می زنه = حرفهای بزرگ فکرهای بزرگ می خواد نه دهان بزرگ.
13-کسی که خربزه میخوره پای لرزش میشینه=خربزه میخورم با مسئولیت پای لرزش هم میشینم.
14-خودم کردم که لعنت برخودم= خودم کردم که احسنت بر خودم باد مسئولیت کارهای خودم قبول میکنم.
15-آرزو بر جوانان عیب نیست = با تلاش و پشتکار آرزو بر هیچکس عیب نیست.حتی برای 60 ساله ها.(منبع:آقای صادقی کتابی نوشته که شامل نقد و بررسی صدها ضربالمثل فارسی)