2777
2789

سلام دوستان بیاید دورهم با گفتن سوتی های عجیب غریب و زجر آوری ک کنار کسی که عاشقشیم رو بگیم😂😂

من نه یکی نه دوتا تو یه‌ روز چند بارسوتی جلوی کسی ک خیلی وقت بود کراشم بود دادم یادم‌میاد اشکم در میاد 🤣💔بخاطر همین سوتی ها دیگه روم‌نشد هیچ وقت بهش بگم‌دوستش دارم ...

سوتی ها چی‌بود اول روش چایی ریختم🥺

دوم از استرس کلی حرف چرت گفتم😭 و بقیش واقعا قابل توصیف نیست 🥺خیلی بد رفتار کردم

و مرسی از خانواده ک هر کار اشتباه و‌اخلاق بدی ک تا اون روز داشتم رو جلوش تعریف کردن و آبرو‌ نزاشتن 😥

حالا هر بار میبینمش فرار میکنم🥺❤

عیب ندار حالا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب داره مهمه😭😭😭

😂😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من برعکسم همیشه کراشم جلوم سوتی میده 😂😆😅

البته دوتا مون رو هم کراشیم

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

بچه سال بودم خاک بسرم عشقم با دوستشو تو خیابون دیدم هول شدم به رفیقش دست دادم واااای یعنی اصلا به خود یارو بعد ۶ ماه دست دادما زرت به این دست دادم از بس هول کردم ولی خدارو شکر با یکی دیگه ازدواج کردم وگرنه تا اخر عمر میزد تو سرم

سوتی جلو عشقم اینه ک گفتم گشنم نی ولی شکمم صدا داد خاک تو سرششش اینهمه غار غور نکرد هااا  ولی ...

اخ اخ وای از غار و غور شکم ک بی موقع ابرو‌میبره 💔😭 منم زخم خورده این جریانم

من از جلوش رد میشم خیلی تابلو رفتار میکنم اصلا نمیدونم کجارو نگاه کنم دستامو کجام جا بدم فقط الکی با کسی که کنارم وایساده حرف میزنم که مثلا حواسم نیس

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!