2777
2789
زدم

ممنون

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
قیمتش چنده؟خب بپرس ببین ب دستت میرسه یا ن.بگو ۲۹ نوبت اتلیه دارم اگه صبحش ب دستم میرسه سفارش بدم اگر ...

هشتاد و پنجه گلم. متاسفانه من تهران نیستم جنوب شرقم. میکه ما فردا تحویل پست میدیم. بین دو تا هفت روز دستتون میرسه. ولی خیلی قطعی نکفت. گفت اون دیگه با پست هست

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه کنار بخاری با همسر و جوجم، با تنقلات و خوراکیای خوشمزه، ضمنا ساعت نه هم میخوابیم چون همسر باید صبح زودبره سرکار  

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
هشتاد و پنجه گلم. متاسفانه من تهران نیستم جنوب شرقم. میکه ما فردا تحویل پست میدیم. بین دو تا هفت روز ...

اسم پیجش رو میدی؟پسرونه هم داره؟من میگم ریسک نکن چون الان حجم بسته ها زیاده فک کنم ب دستت نمیرسه.تو اندازه سال دیگش سفارش بده بیارن برات.دامنش اسونه ی کش و تور بخری میتونی بدوزی با دستت.تل ست هم بدوز امسالو رد کن...

مادرشوهر من زنگ زده میگه شب یلدا همه جمع هستن میخوایم قربونی هم زمین بزنیم. 

شکرخدا شوهر من شبکاره و ما نمیریم وگرنه هرجور بود شوهرم کشون کشون منو میبرد😂😂😂

هرسال زنگ میزنه دعوت میکنه بعدشم جوریه که داداشا پول دنگی میزارن وسایل میخرن.خیلی مسخرس. اخه ما دونفریم اونا هر کدوم دو سه تا بچه دارن. خب طبیعتا ما به نسبت پولی که میزاریم کمتر میخوریم.و عدالت ندارن😂😂

امسال خداروشکر نمیریم

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

یاخداامسالم گوسفند میزنن زمین بااین وضعیت کرونا؟؟😲😰

همونو بگو. یکی از برادرشوهرام تصادف کرده بود چیزیش نشده بود شکرخدا. واسه همون میخواد قربونی کنه. 

خودشونم سن بالا هستن اگه کرونا بگیرن سخت خوب میشن. به فکر خودشونم نیست لااقل 

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...