2777
2789
عنوان

چی کار کنم برام‌خرج نکنه؟؟؟ 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 35 پست
دوس پسرمه😂

بزار خرج کنه میدونی اون ارزش تورو نشون  میده حالا دوس پسرته شوهرت نیس که  بزار برات ارزش قائل باشه فک نکنه به دست آوردن دختری راحته  کاری نکن که یاد بگیره بی ارزش  باشی باشب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارزش خودتو پایین نیار دونگ بدم ینی چی وظیفه اونه چ دوست پسر چ نامزد چ شوهر فک نکن خودتو قانع نشون بد ...

مرسی عزیزم❤

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
اونوقت تیکر بارداری چی میگه؟؟؟

سالگرد ۴ سالگیمون 😐

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
اتفاقا حس میکنم چون چن بار براش کادو خریدم در جبران اون این کارارو میکنه ب نطر شما زشنه همش اون هزین ...

زشت نیست بلاخره مرده دوستداره هزینه کنه 

ولی یه اصطلاحی هست توی روانشناسی به اسم بانک عشق که تو یه رابطه طرفین باید سعی کنن این بانک عشقو پر نگه دارن شمام متقابلا باید لطف و زحمتای ایشونو جبران کنید و مثلا هدیه بخرین براشون یا مثلا از دست پخت خودتون گاهی براشون ببرین یا مثلا برای تولدشون یه جشن کوچولو تدارک ببینین و از اینکه براتون هزینه میکنن ناراحت نباشین فقط سعی کنید جبران کنین 

یه غذا گرفتن به جایی بر نمیخوره بزار خرج کنه

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
سالگرد ۴ سالگیمون 😐

عزیزم وظیفشه برات خرج کنه اگه نداشتو اینا دوس دختر نمیگرفت خب دوس دختر خرج داره

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
زشت نیست بلاخره مرده دوستداره هزینه کنه  ولی یه اصطلاحی هست توی روانشناسی به اسم بانک عشق که ت ...

چشم خیلی ممنونم ❤❤❤

خوب یعنی چی ۴ سالگریمون🤔

ینی ۱۴ دی ماه ۴ سال میشه ک با هم اشنا شدیم😅

اتفاقا حس میکنم چون چن بار براش کادو خریدم در جبران اون این کارارو میکنه ب نطر شما زشنه همش اون هزین ...

وقتی خودش دوس داره بزار حساب کنه بزار حداقل در اینده بدونع و وظیفش اینه نه اینکه تو زندگی زورش بیاد خرج زنشو بده