2777
2789
عنوان

دوستان ی دکتر خوب برای نازایی میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 45 پست
سقط مکرر ابن سینا بری بهتره، واسه نازایی خوبه، من اینجوری شنیدم، 

خدالعنتشون کنه تاقبل اینکه برم اونجا۲تاسقط داشتم تو ابن سینا ۲تاسیکل ناموفق آی وی اف  دارم

فقط دنبال پولن دکتراش ریالی نمیارزن

خدایا تنهام نزار
سقط مکرر ابن سینا بری بهتره، واسه نازایی خوبه، من اینجوری شنیدم، 

منه همه ازمایش های سقط مکرر و عکس رنگی انجام دادم مشکلی ندارم نمیدونم چی کار کنم سه تا سقط و یه زایمان  زودرس داشتم 

میشه برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منه همه ازمایش های سقط مکرر و عکس رنگی انجام دادم مشکلی ندارم نمیدونم چی کار کنم سه تا سقط و یه زایم ...

دکتر زهرا شریعتی تو بیمارستان گاندی، دکتر ابراهیمی اونم تو بیمارستان گاندی شنیدم خوبن، البته شریعتی رو بیشتر تعریف کردن، برنجیان هم خوبه

منه همه ازمایش های سقط مکرر و عکس رنگی انجام دادم مشکلی ندارم نمیدونم چی کار کنم سه تا سقط و یه زایم ...

واسه هرسیکل ۱۴تومن خرج کردم هیچی ب هیچی

اولش ک میری زبون میریزن ک جذب شی بعد ک درمان و شروع کردی دیگه جوابتم نمدن

خدایا تنهام نزار
دکتر زهرا شریعتی تو بیمارستان گاندی، دکتر ابراهیمی اونم تو بیمارستان گاندی شنیدم خوبن، البته شریعتی ...

خیلی ممنون عزیزم

میشه برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🌹
اول ک گفتن هیچ مشکلی ندارین بعد گفتن اسپرم ضعیفه واریکوسل داری باید عمل شه بعدگفتن خودمم پلیکیستیک ...

من ۶ماهه داروی همیوپانی مصرف میکنم روز۱۵پریودم سونو واژینال کردم ۲تافولیکول سایز ۲۰داشتم ولی نمدونم چرا    ج نمگیرم

خدایا تنهام نزار
اول ک گفتن هیچ مشکلی ندارین بعد گفتن اسپرم ضعیفه واریکوسل داری باید عمل شه بعدگفتن خودمم پلیکیستیک ...

عزیزم من فکر کنم این ماه باردارم، دل بی‌بی گذاشتن رو ندارم ولی از موعدم گذشته، اگر باردار باشم آن شاالله بهت میگم چه کردم بعد 5 سال شد، برام دعا کن، 

عزیزم من فکر کنم این ماه باردارم، دل بی‌بی گذاشتن رو ندارم ولی از موعدم گذشته، اگر باردار باشم آن شا ...

الان برات نذر یاسین میکنم ایشالا ک دامنت سبز باشه

خدایا تنهام نزار

با اجازه اسی

سوال داشتم

بچه ها خواهر زادم ۲۵تیر ماه امسال اولین بار پریود شده

نامنظمی هم در حد ۲یا۳روز داشت اما ابان ماه که موعدش ۲۱بود نشد تا الان چیکار کنیم

ممکنه خیلی جدی باشه خیلی نگرانیم

سویا خدا از رو زمین ورت داره به حق ۵تن که جومونگو از من گرفتی