امیزعلی مدیر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 123 عنوان دوستان ی دکتر خوب برای نازایی میخام | مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 45 پست سلام من ۷سال ازدواج کردم تومرکز نازایی ابن سینا ۲بار آی وی اف کردم نتیجه نگرفتم دنبال ی دکتر خوب میگردم کسی هست ک مشکل من و داشته باشه خدایا تنهام نزار 1399/09/22 | 16:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیزعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 123 سقط مکرر ابن سینا بری بهتره، واسه نازایی خوبه، من اینجوری شنیدم، خدالعنتشون کنه تاقبل اینکه برم اونجا۲تاسقط داشتم تو ابن سینا ۲تاسیکل ناموفق آی وی اف دارمفقط دنبال پولن دکتراش ریالی نمیارزن خدایا تنهام نزار
fantezik عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 386 سقط مکرر ابن سینا بری بهتره، واسه نازایی خوبه، من اینجوری شنیدم، منه همه ازمایش های سقط مکرر و عکس رنگی انجام دادم مشکلی ندارم نمیدونم چی کار کنم سه تا سقط و یه زایمان زودرس داشتم میشه برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🌹
ستارهباران عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 10444 منه همه ازمایش های سقط مکرر و عکس رنگی انجام دادم مشکلی ندارم نمیدونم چی کار کنم سه تا سقط و یه زایم ... دکتر زهرا شریعتی تو بیمارستان گاندی، دکتر ابراهیمی اونم تو بیمارستان گاندی شنیدم خوبن، البته شریعتی رو بیشتر تعریف کردن، برنجیان هم خوبه
ستارهباران عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 10444 خدالعنتشون کنه تاقبل اینکه برم اونجا۲تاسقط داشتم تو ابن سینا ۲تاسیکل ناموفق آی وی اف دارم فقط ... برنجیان رفتی؟!
امیزعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 123 منه همه ازمایش های سقط مکرر و عکس رنگی انجام دادم مشکلی ندارم نمیدونم چی کار کنم سه تا سقط و یه زایم ... واسه هرسیکل ۱۴تومن خرج کردم هیچی ب هیچیاولش ک میری زبون میریزن ک جذب شی بعد ک درمان و شروع کردی دیگه جوابتم نمدن خدایا تنهام نزار
fantezik عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 386 دکتر زهرا شریعتی تو بیمارستان گاندی، دکتر ابراهیمی اونم تو بیمارستان گاندی شنیدم خوبن، البته شریعتی ... خیلی ممنون عزیزم میشه برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🌹
امیزعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 123 برنجیان رفتی؟! اره اونم ۵سال پیش رفتم مطب شلوغ و بی نظمی دارهازاونم نتیجه نگرفتم خدایا تنهام نزار
ستارهباران عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 10444 اره اونم ۵سال پیش رفتم مطب شلوغ و بی نظمی داره ازاونم نتیجه نگرفتم شوهرت ضعیف هست؟! یا فقط خودت مشکل داری؟
امیزعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 123 شوهرت ضعیف هست؟! یا فقط خودت مشکل داری؟ اول ک گفتن هیچ مشکلی ندارینبعد گفتن اسپرم ضعیفه واریکوسل داری باید عمل شهبعدگفتن خودمم پلیکیستیکم خدایا تنهام نزار
امیزعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 123 اول ک گفتن هیچ مشکلی ندارین بعد گفتن اسپرم ضعیفه واریکوسل داری باید عمل شه بعدگفتن خودمم پلیکیستیک ... من ۶ماهه داروی همیوپانی مصرف میکنم روز۱۵پریودم سونو واژینال کردم ۲تافولیکول سایز ۲۰داشتم ولی نمدونم چرا ج نمگیرم خدایا تنهام نزار
ستارهباران عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 10444 اول ک گفتن هیچ مشکلی ندارین بعد گفتن اسپرم ضعیفه واریکوسل داری باید عمل شه بعدگفتن خودمم پلیکیستیک ... عزیزم من فکر کنم این ماه باردارم، دل بیبی گذاشتن رو ندارم ولی از موعدم گذشته، اگر باردار باشم آن شاالله بهت میگم چه کردم بعد 5 سال شد، برام دعا کن،
امیزعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 123 عزیزم من فکر کنم این ماه باردارم، دل بیبی گذاشتن رو ندارم ولی از موعدم گذشته، اگر باردار باشم آن شا ... الان برات نذر یاسین میکنم ایشالا ک دامنت سبز باشه خدایا تنهام نزار
ستارهباران عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 10444 الان برات نذر یاسین میکنم ایشالا ک دامنت سبز باشه ان شاالله ❤️🙏ممنونم دویتم، ان شاالله دامن شما هم سبز بشه
سوسانوهمسرجومونگم عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 181 با اجازه اسیسوال داشتمبچه ها خواهر زادم ۲۵تیر ماه امسال اولین بار پریود شدهنامنظمی هم در حد ۲یا۳روز داشت اما ابان ماه که موعدش ۲۱بود نشد تا الان چیکار کنیمممکنه خیلی جدی باشه خیلی نگرانیم سویا خدا از رو زمین ورت داره به حق ۵تن که جومونگو از من گرفتی
۹۸۷۶۵۴۳۲۱ عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 6378 خدالعنتشون کنه تاقبل اینکه برم اونجا۲تاسقط داشتم تو ابن سینا ۲تاسیکل ناموفق آی وی اف دارم فقط ... من مشهد پیش مهناز منصوری مرکز نوین رفتم. صلوات