امیزعلی مدیر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 123 عنوان دوستان ی دکتر خوب برای نازایی میخام | مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 45 پست سلام من ۷سال ازدواج کردم تومرکز نازایی ابن سینا ۲بار آی وی اف کردم نتیجه نگرفتم دنبال ی دکتر خوب میگردم کسی هست ک مشکل من و داشته باشه خدایا تنهام نزار 1399/09/22 | 16:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anisa_d عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 2197 منه همه ازمایش های سقط مکرر و عکس رنگی انجام دادم مشکلی ندارم نمیدونم چی کار کنم سه تا سقط و یه زایم ... بنظرم همسرت آزمایش بده بهتره شاید اسپرماش ظعیفن خدایا مراقب تو دلیم باش
fantezik عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 386 واسه هرسیکل ۱۴تومن خرج کردم هیچی ب هیچی اولش ک میری زبون میریزن ک جذب شی بعد ک درمان و شروع کردی دی ... اره واقعا ادم نمیدونه چی کاره کنه منکه منوندم با این وضعیت گرونی وضع مالی مونم خوب نیست هر دکتری هم بری باید کلی پول خرج کنی میشه برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🌹
pary12 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 8907 دکتر نصر تیمی کارمیکنن خودشون ویزیت نمکنن فقط عمل انجام میدن وقت دهی هم ۶ماهس نه عزیزم خودشون مراحل ای وی اف انجام میدن من 1 ماه منتظر نوبت اولیه شدم دیگه بعدش خودشون نوبت دادن زیاد طول نکشید ولی میگن کارش عالیه منم مرکز مام رفتم راضیم تا الن به خاطر کرونا هم همه چیو رعایت میکنن psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
maryaaaami عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 2704 دکتر شهره درویش زاده-تهران توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْت خَیْرُ الْوارِثین
fantezik عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 386 بنظرم همسرت آزمایش بده بهتره شاید اسپرماش ظعیفن تاحالا نداده رفتم دکتر میگم براش بنویسه ممنون میشه برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🌹
9972nasim عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 11489 کدوم شهری، طب مدرن و سنتی رو باید کنار هم انجام بدی، طب مدرن به سردی رحم و افتادگی ناف و عفونت لوله ... منم همین نظرو دارم دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
امیزعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 123 نه عزیزم خودشون مراحل ای وی اف انجام میدن من 1 ماه منتظر نوبت اولیه شدم دیگه بعدش خودشون نوبت دادن ز ... منشیشون گفتن واسه اسفند هم وقت دادن بهم خدایا تنهام نزار
anisa_d عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 2197 تاحالا نداده رفتم دکتر میگم براش بنویسه ممنون منم ماه قبلی اقدام بودم نگرفت همسرم رفت دکتر تعداد اسپرماش خوب بود ولی یه کم ضعیف بودن دکتر گفت ممکنه باردار شی ولی احتمال زیاد سقط میشه گفتم به شما هم بگم شاید کمکی کرده باشم🙂 خدایا مراقب تو دلیم باش
pary12 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 8907 منشیشون گفتن واسه اسفند هم وقت دادن بهم اینترنتی وقت بگیر زود تر وقت میده https://mom.ir/ psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
fantezik عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 386 منم ماه قبلی اقدام بودم نگرفت همسرم رفت دکتر تعداد اسپرماش خوب بود ولی یه کم ضعیف بودن دکتر گفت ممکن ... قربونت عزیزم من زود باردار میشم ولی سقط میشه یه زایمان زودرس داشتم هزینه ازمایش همسر تون چقدر شده میشه برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🌹
امیزعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 123 اینترنتی وقت بگیر زود تر وقت میده https://mom.ir/ عزیزم ی دنیا ممنون چ محبتی کردین واسه ماه دیگه وقت دادن بهم خدایا تنهام نزار
pary12 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 8907 عزیزم ی دنیا ممنون چ محبتی کردین واسه ماه دیگه وقت دادن بهم فدات شم ایشالله نتیجه بگیری برای منم دعا کن ماه دیگه انتقالم مثبت شه psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
anisa_d عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 2197 قربونت عزیزم من زود باردار میشم ولی سقط میشه یه زایمان زودرس داشتم هزینه ازمایش همسر تون ... زیاد نشد آزمایش اسپرم فکر کنم ۲۰ تومن ۵۰ تومنم سونو ازمایش اسپرم باید ۳ روز از نزدیکی گذشته باشه خدایا مراقب تو دلیم باش
fantezik عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 386 زیاد نشد آزمایش اسپرم فکر کنم ۲۰ تومن ۵۰ تومنم سونو ازمایش اسپرم باید ۳ روز از نزدیکی گذشته باشه خیلی ممنون عزیزم میشه برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🌹
امیزعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 123 فدات شم ایشالله نتیجه بگیری برای منم دعا کن ماه دیگه انتقالم مثبت شه ایشالا همین جا خبر مادرشدنتو بدی🤩 خدایا تنهام نزار