2777
2789
عنوان

دوستان ی دکتر خوب برای نازایی میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 45 پست
منه همه ازمایش های سقط مکرر و عکس رنگی انجام دادم مشکلی ندارم نمیدونم چی کار کنم سه تا سقط و یه زایم ...

بنظرم‌ همسرت آزمایش بده بهتره شاید اسپرماش ظعیفن

خدایا مراقب تو دلیم باش  
واسه هرسیکل ۱۴تومن خرج کردم هیچی ب هیچی اولش ک میری زبون میریزن ک جذب شی بعد ک درمان و شروع کردی دی ...

اره واقعا ادم نمیدونه چی کاره کنه منکه منوندم با این وضعیت گرونی وضع مالی مونم خوب نیست هر دکتری هم بری  باید کلی پول خرج کنی 

میشه برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر نصر تیمی کارمیکنن خودشون ویزیت نمکنن فقط عمل انجام میدن وقت دهی هم ۶ماهس

نه عزیزم خودشون مراحل ای وی اف انجام میدن من 1 ماه منتظر نوبت اولیه شدم دیگه بعدش خودشون نوبت دادن زیاد طول نکشید 

ولی میگن کارش عالیه منم مرکز مام رفتم راضیم تا الن به خاطر کرونا هم همه چیو رعایت میکنن 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
کدوم شهری، طب مدرن و سنتی رو باید کنار هم انجام بدی، طب مدرن به سردی رحم و افتادگی ناف و عفونت لوله ...

منم همین نظرو دارم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
تاحالا نداده رفتم دکتر میگم براش بنویسه ممنون

منم ماه قبلی اقدام بودم نگرفت همسرم رفت دکتر تعداد اسپرماش خوب بود ولی یه کم ضعیف بودن دکتر گفت ممکنه باردار شی ولی احتمال زیاد سقط میشه گفتم به شما هم بگم شاید کمکی کرده باشم🙂

خدایا مراقب تو دلیم باش  
منم ماه قبلی اقدام بودم نگرفت همسرم رفت دکتر تعداد اسپرماش خوب بود ولی یه کم ضعیف بودن دکتر گفت ممکن ...

قربونت عزیزم من زود باردار میشم ولی سقط میشه یه زایمان  زودرس داشتم  هزینه ازمایش همسر تون چقدر شده 

میشه برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🌹
عزیزم ی دنیا ممنون چ محبتی کردین واسه ماه دیگه وقت دادن بهم

فدات شم ایشالله نتیجه بگیری برای منم دعا کن ماه دیگه انتقالم مثبت شه     

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
قربونت عزیزم من زود باردار میشم ولی سقط میشه یه زایمان  زودرس داشتم  هزینه ازمایش همسر تون ...

زیاد نشد آزمایش اسپرم فکر کنم ۲۰ تومن ۵۰ تومنم سونو ازمایش اسپرم باید ۳ روز از نزدیکی گذشته باشه

خدایا مراقب تو دلیم باش