2777
2789

سلام من ۷سال ازدواج کردم تومرکز نازایی ابن سینا ۲بار آی وی اف کردم نتیجه نگرفتم دنبال ی دکتر خوب میگردم کسی هست ک مشکل من و داشته باشه

خدایا تنهام نزار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهری، طب مدرن و سنتی رو باید کنار هم انجام بدی، طب مدرن به سردی رحم و افتادگی ناف و عفونت لوله ها توجه نمی کنه، تو نی نی سایت بزن بی بی سلیمانی، نازایی، یه خانمی هست تو مشهد، طب سنتی انجام میده، خیلی دیدم ازش نتیجه گرفتن

دکتر نصر تیمی کارمیکنن خودشون ویزیت نمکنن فقط عمل انجام میدن وقت دهی هم ۶ماهس

عزیزم من خودم بار اول ابن سینا نتیجه گرفتم.دوستم ۷بار منفی داشت ابن سینا.دختر خالش۳بار....و دو نفر دیگه ک می‌دونم نتیجه نگرفتن....همشون بار اول با نصر نتیجه گرفتن.عجیبه اصن دستش طلاست.۳تاشون دوقلو داره

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
بی بی سلیمانی تو مشهد واسه نازایی | تبادل نظر نی نی سایت https://www.ninisite.com/discussion/topic/ ...

عزیزم این تاپیک رو بخون، یکی از دوستام بهش یه چیزی داد تو پری می‌بست کمرش،. الان بچه داره، شبعد 5 سال نازایی، آی وی اف، 

عزیزم من خودم بار اول ابن سینا نتیجه گرفتم.دوستم ۷بار منفی داشت ابن سینا.دختر خالش۳بار....و دو نفر د ...

اخه تاقبل کرونا خودش ویزیت میکرد ولی منشبش گفت از بعدکرونا دیگه مریص ویزیت نمکنه تیمش معاینه میکته

خدایا تنهام نزار
عزیزم این تاپیک رو بخون، یکی از دوستام بهش یه چیزی داد تو پری می‌بست کمرش،. الان بچه داره، شبعد 5 سا ...

سلام برای سقط مکررمم میتونه کاری کنه 

میشه برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🌹