2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی بدون درد داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25774 بازدید | 242 پست
من از جفتشم میترسم دعا کنید بتونم طبیعی بیارم

انشاالله عزیزم 😘

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
ی عده الکی رو ی موضوع پافشاری میکنن. من خودم تجربه هر دو تا رو دارم. هر کس وضعیت جسمیش فرق میکنه. م ...

اره دقيقا همينجوره بنظرم زايمان بستگى به انعطاف بدن هركس و ميزان تحمل دردش داره مثلا تاتى جون رو كه ميشناسيد كاربر قديمى و خوبيه متاسفانه چون نميتونستن طبيعى زايمان كنن نبردن سزارين و بچه در اثر نرسيدن اكسيژن فلج مغزى شده خيلى ناراحتشم دعا ميكنم بچش سلامتيشو بدست بياره خيلى به ادم زور مياد ٩ ماه مراقبت كنى بچه مثل دسته گل رو سر زايمان طبيعى عيبناك كنن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین الان واس طبیعی اونجا یک میلیون پونصد میگیرن ولی کیف میکنی خیلی خوبه همش بالاسرت هستن هرکیم بخای ...

سلام عزیزم میارکت باشه امضات خیلی با مزه بود برو پیج اینستاگرام مامینو سوالتو بپرس ....کلی ماما هستن که تو دایرکت جوابتو میدن‌‌....موفق باشی

بخیه هاشو ک میگن درد ندارد

اتفاقا بخیه های ناحیه پرینه، دردناک تره... چون اونجا پوستش حساس تره، ولی مزیتش به بخیه های سزارین اینه که بعدش دیگه عوارض ندارن... من جاریم می‌گفت جای بخیه های سزارینش بعد ۴_5 سال که گذشته از زیمانش، هنوز که هنوزه گاهی تیر میکشه، اما راجع به جای بخیه های طبیعی نشنیدم بعد جوش خوردن کسی مشکلی داشته باشه باهاش...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
بدون بیحسی بود ؟زایمان خودت راحت بود ؟

آره زايمانم زودرس بود خيلي راحت زايمان كردم با اينكه استراحت مطلق بودم

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
من از اول بارداریم رابطه نداشتم چیکار کنم. بعدشم همه خانوماروبرای بازشدن دهانه رحم معاینه میکنن

منم رابطه نداشتم اره معاینه میکنن برو از همین امشب رابطه داشته باش تا واژنت گشاد بشه رحمت باز بشه وگرنه زایمان سختی داری ها

خدایا حکمتت رو شکر🙏

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

هرساعت شبانه روزدکتراش انلاینن

برای مادرای بچه داروباردارهس

چت بامادران دیگه هم داره خیلی سریع میشه سوال راجب بچه یابارداری ازدکتریامادراپرسیدجواب گرفت

ویه برنامه منظم وعالی داره برای تپل شدن بچه توبارداری وبعدبدنیااومدنش

من دارم عالیه گفتم به شماهم بگم

اگه خواستید رولینک بزنید کپی کنید نصبش کنیدخیلی عالیه 👌👌👌👌

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49ehttps://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

دوستام چندتاشون باهاش اپیدورال داشتن راضی بودن واقعا

ایشالاه زایمان راحتی داشته باشی....من خاطره خوبی از بستری شدن پسرم تو بیمارستان مریم ندارم از رفتار دکتر دلشاد و غیره..اما قسمت زیمان هیچ اطلاعی ندارم 

من اپیدورال بودم

الان فرشته ام ۳ماهه ست

راضی ام از زایمان طبیعی و اینکه بی دردی گرفتم

اپیدورال برای بعضیا کاملا درد از بین میبره برای بعضیا تا ۷۰ درصد کم میکنه

من مامای خصوصی هم داشتم خداخیرش بده اگه اون نبود نمیتونستم طبیعی زایمان کنم

در کل اگر زایمان طبیعی میخواید و خوش زا نیستید

از بقیه هزینه ها مث بیمارستان خصوصی یا اتاق خصوصی بزنید ولی مامای خصوصی و اپیدورال حتما بگیرید

اپیدورال یک زایمان بی درد اما اینکه بعضیا دردشون کامل میره و بعضیا نه به مقدار دوز دارویی داره که بیمارستان براتون تزریق میکنه و وقتی اپیدورال تزریق میشه که شما توی فاز فعال برید حالا یه خانمی از ۴سانت فاز فعالش شروع میشه یکی از هفت سانت فاز فعالن یعنی توی هر یک ساعت دهانه رحم نیم تا یک سانت باز بشه 

وقتی به این مرحله رسیدید در نخا ماده ایی تزریق میشه که درد رو خیلی کاهش میده و خیلی ها میترسن روند زایمان کند شه درصورتی که اینطور نیست شاید یک ساعت بیشتر بشه که بازم این توی همه یکی نیست

اوناییم که کامل بی حس میشن پزشک یا ماما زمانی که فول شدن از طریق مانیتور انقباض رو میبینه و بهتون میگه حالا وقتشه و زور بزنید 

هیچ ربطی هم به پاره شدن بیشتر پرینه نداره پارگی پرینه به اناتومی و مهارت ماما یا پزشکی که بچرو میگیره مربوطه

Silenc says a lot more than you think 🤍