2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی بدون درد داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25736 بازدید | 242 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتم قدامیه خطر نداره

سلام عزیزم به آدرس پیج زیر برو ...کلی ماما هستن که توی دایرکت کاملا پاسخ گو هستن ...صد البته به صورت رایگان 

https://www.instagram.com/momino.ir/

دقیقا..من دلیل اینهمه پافشاریو نمیدونم...پارگی بین مقعد و واژن..بواسیر..گشادی...بخیه..تغییر شکل..درد ...

من هنوز زایمان نکردم و از هر دو روش هم میترسم چون هر دورا توی فامیل داشتیم هم طبیعیه سخت زا و هم سزارینی با کلی عوارض بعدش. شما نمیتونی بگی سزارین هیچ عوارض و مشکلی نداره خاله کوچکم بعد سزارین اولش بواسیر گرفت تا مدتها درگیر بود و ازین دکتر به اون دکتر. جاریم بعد سزارین همیشه کمر درد و سردرد داشت هنوزم داره. همه میگن جای بخیه ها همیشه خارش داره و هیچ وقت خوب نمیشه و... . از طرفی توی زایمان طبیعی فشاری که به سر بچه میاد چیز بدی نیست وگرنه مطمئنن خلقتمون این شکلی نبود. بواسیر ممکنه توی هردو بوجود بیاد بخیه ممکنه توی زایمان طبیعی نباشه ولی توی سزارین حتمیه بخیه پرینه میگن اذیت کمتری داره. درد طبیعی قبل زایمانه درد سزارین بعدش. گشادی هم به نظرم تا حد زیادی برگشت داره چون حالت ارتجاعی داره همونطور که بعد یه مدت فاصله تو رابطه واژن دوبار تنگ میشه بعد زایمان هم بالاخره همونجوری نمیمونه و با ورزش هم میشه به برگشت زودتر و بیشترش کمک کرد. به هرحال توی هر دو روش ممکنه یه سری عوارض به وجود بیاد اما نمیشه قطعی گفت و شرایط بدن هرکس متفاوته

من هنوز زایمان نکردم و از هر دو روش هم میترسم چون هر دورا توی فامیل داشتیم هم طبیعیه سخت زا و هم سزا ...

عزیزم بواسیر از عوارض بارداری و زور زدن هنگام زایمانه و ابدا ربطی ب سزارین نداره..کمردرد و سردرد در همه نیست و در تعدادی اندک باقی هست..خارش بخیه ابدا دایمی و ازار دهنده نیست...اما واقعا ارتجاعی ب معنای تنگی اولیه نیست.انگار که بادکنک رو باد کنی و خالی کنی..ایا ب شکل اول بر میگرده؟از عفونت بخیه هم ک اطلاع دارید...بین واژن و مقعد ...تغییر شکل واژن رو هم ک خود دکترا میگن...سر بچه هم فشار میاد ک اینو دکتر مغزو اعصاب هم تایید میکنه..بله هردو عوارض داره..چون زایمان حاوی عوارض هست.اما اینکه بگیم طبیعی بهتر از سزارینه کاملا خنده داره..اینهمه عوارض بخاطر چهارتا بخیه

عزیزم بواسیر از عوارض بارداری و زور زدن هنگام زایمانه و ابدا ربطی ب سزارین نداره..کمردرد و سردرد در ...

بواسیر از عوارض یبوست هم میتونه باشه کسی که یبوست داره و زور میزنه بواسیر میگیره این فقط مختص خانومها نیست آقایون هم بواسیر میگیرن. خاله من هم در اثر یبوست بارداری بواسیر گرفت.خارش بخیه را تمام دور بریای من که سزارین گردن همه دارن و میگن تا آخر باهت میمونه.من نگفتم ارتجاعی یعنی شکل اولیه ولی نشنیدم کسی بعدش ناراضی باشه همون بادکنک مگه چقدر تغییر میکنه بعد ازینکه بادش خالی شد بیش از ۹۰درصد شکل اولش را میگیره.مگه شکمی که برش سزارین خورده به شکل اولش برمیگرده؟یعنی هیچ اثری نمیمونه؟ هیچ سزارینی امکان نداره بخیش عفونت کنه؟ در مورد فشاری که به سر میاد تا جایی که من توی مطالب علمی دیدم مفید هست برای نوزاد نمیدونم کدوم متخصصی به شما گفته ضرر داره. احتمالا یه حکمتی داره که خدا خلقت را اینجوری قرار داده. بماند که من خودم کمتر از یکماه به زایمانم هست و به دلیل ترس و دلهره هنوز نمیدونم طبیعی زایمان کنم یا سزارین ولی دلیل نمیشه بیخودی زایمان طبیعی را زیر سوال ببرم. الان توی بیشتر کشورها روی زایمان طبیعی کار میشه افراد مشهور به روش طبیعی زایمان میکنن مطمئنن اگه مشکلی بود این کار را انجام نمیدادن

بواسیر از عوارض یبوست هم میتونه باشه کسی که یبوست داره و زور میزنه بواسیر میگیره این فقط مختص خانومه ...

زایمان طبیعی تو کشورهای ایران ب شکل اروپا نیست...ب محض شروع درد با امپول فشار و بریدن بچه رو بزور ب دنیاا بیارن...بله یبوست بواسیر میاره اما بارداری دلیل محکمتری هست بخصوص فشار زایمان..بادکنک 90درصد ب حالت اول برمیگرده؟😊...شما زمانی میتونی از زایمان طبیعی ب خوبی یاد کنی ک زیر نظر متخصص و با تمام رعایت اصول و با حوصله و دقت کامل مراحل طبیعی زایمانو پیش ببری و حتما حتما حتما بعدش جهت دوخت و دوز اقدام کنی...وگرنه جمله ی مثل اولت میشی ی دروغ محضه...ضمن اینکه شکل واژن بشدت تغییر میکنه..میتونی قبل زایمان و بعدش عکس بگیرید تا بحرفم برسید

زایمان طبیعی تو کشورهای ایران ب شکل اروپا نیست...ب محض شروع درد با امپول فشار و بریدن بچه رو بزور ب ...

توی ایران الان ماماهای زیادی روی زایمان طبیعی بدون درد کار میکنن از اول بارداری آموزش میدن و تا لحظه زایمان مادر را همراهی میکنن مطمئنا نسبت به زایمان طبیعی که قبلا انجام میشد پیشرفت زیادی داشتند

بنظر من زایمان طبیعی بدون درد رو باید با یک دکتر خوب تجربه کنی که هم با تجربه باشه هم بتونه تو هر موردی کمکت کنه که اذیت نشی من خودم بعد از کلی گشتن خانم دکتر صادقی رو انتخاب کردم و خیلی قبولشون دارم 

من شمارتماس و ادرس سایتشون رو دارم میدم هر کی نیاز داشت بره سر بزنه

https://www.drlalehsadeghi.com/
02144054572