2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی بدون درد داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25774 بازدید | 242 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتم میش توخونه تمرین کنی نه؟

نه نه اصلا كار خودت نيست حتما بايد پزشك باشه دهانه رحم شوخى بردار نيست يهو ميزنى كيسه ابشو ميتركونى بيچاره ميشى

تو خونه فقط ميشه خودت روزى سه بار تحريك نوك سينه كنى دهانه رحمت باز ميشه واسه زايمان

بيخيال عزيزم صحبت كردن با ايشون اب تو هاون كوبيدنه😉😁

ی عده الکی رو ی موضوع پافشاری میکنن.

من خودم تجربه هر دو تا رو دارم. هر کس وضعیت جسمیش فرق میکنه. من هر دوش اذیت کردم. طبیعی هم قبلش بد بود و هم بخیه هاش که تا ۲۰ روز نمی تونستم راحت بشینم.

دومی که ۱۳ روزه سزارین شدم فقط بخیه هام موقع درازکشیدن و بلند شدن تا روز ۵  ۶ اذیتم کرد. بعضی هام این مشکلات رو ندارن. پس نباید برا همه ی نسخه پیچید و روش پافشاری کرد

چه ربطی به سطح سواد داشت؟  شما میگی طبیعی ۱۰۰٪ بهتره هیچ کسم درموردش حرف نزنه... دیگه تحمیل ن ...

تحمیل نظر؟ شما احتمالا یا سواد نداری یا نمیدونی سواد چیه یا هیچ اطلاعی از بدن انسان نداری یا کلا منطق نداری! 

کسی از درصد حرفی نزد!! اگه متوجه نشدین براتون توضیح میدم که من گفتم به نظر من و بعدشم گفتم کسی اگه مخالف نظرمه ریپلای نکنه چون این نظر منه حرف دیگه ای هم نزدم!! کاری هم با شما نداشتم نمیدونم چرا با شنیدن نظر دیگران جوش میارین و سعی دارید منو قانع کنید که نظرمو تحمیل کردم در حالی که من توی پست خودم بدون ریپلای دیگران و بدون دخالت تو نظر و پست دیگران نظر خودمو گفتم که مشخصا به کسی جز خودم ارتباطی نداره! 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین