2821
2789
عنوان

گرسنگی بیش از حد در بارداری

317 بازدید | 28 پست

سلام دوستان. من هفته ۱۰ بارداری هستم. تازگیا هرچی میخورم بازم گشنه ام. یعنی غذا میخورم نیم ساعت نگذشته گشنه میشم. میوه میخورم که دیگه بدتر دلم میره از گرسنگی. این طبیعیه؟ چون قبلا اینهمه گرسنه نمیشدم ولی حالا مث خرس گشنم و فقط میخورم 

طبیعیه منم الان همینطورم باید ریزه خواری کنی

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخور الان بچت تو اوج وزن گیری هست

هر وقت گشنه ‌‌شدی بخور بهتره خوراکی هات رنگارنگ باشه

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

طبیعیه؛من تشنگی بیش از حد داشتم هرچی آب میخوردم سیر نمیشدم؛فکرکنم دختر باشه فندقت

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
بخور الان بچت تو اوج وزن گیری هست هر وقت گشنه ‌‌شدی بخور بهتره خوراکی هات رنگارنگ باشه

😑😑😑😑تو۱۰هفته چه اوجی چه وزنی؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

منم خیلییییی گشنم میشه

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

سلام گلم 

ما هم هفته ایم

منم همینطوری ام

شبا تا صبح بخاطر گرسنگی از خواب بیدار میشم

میرم یه چیزی میخورم

اگر معدم خالی باشه حالت تهوع میگیرم

شما مگه مولتی ویتامین مصرف میکنی؟

خدایا بابت همه چیز شکرت.هوامو داشته باش
😑😑😑😑تو۱۰هفته چه اوجی چه وزنی؟؟؟؟

کم کم وزن میگیره دیگه 😆😆😆گفتم

راحت باشه من نمی خوردم اشتها نداشتم خیلی بد گذشت😥

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
اره طبیعیه اوایلش اینجوریه کم کم خوب میشه من که دیگه کلافه شده بودم هر چی میخوردم باز گرسنه بودم

اخه میخورم ولی وقتی گشنه میشم یه حالتی مث حالت تهوع میاد ولی همین که میخورم انگار راحت میشم 😅🤣

2825
2823
2791
2779
2792