2777
2789
عنوان

فقط يه دونه صلوات

129 بازدید | 14 پست

سلام ابجياي گلم 

ميشه براي ازدواج و خوشبختي خواهرم فقط يه دونه صلوات بفرستين عمه از خدا بيخبرم بختشو بسته و باز نميشه 😢😢😢

لايكم كنيد براتون جبران كنم و صلوات براي نيتتون بفرستم  

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
وا چرا مگه شهر هرته

مناسفانه اره عزيزم نانرد از خدا بيخبر اينكارو كرده به خاطر  دشمني با مامانم

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه خوب برید پیش دعا نویس و حل کنید

هر جا رفتم براش فقط پول الكي ازم گرفتن خييلي جاها رفتم نشد كه نشد فقط همشون ميگن طلسمه و  طلسم تا پنجاه سالگيه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد

السلام علیک یااباعبدالله 

انشاءلله مشکل خواهرت به زودی به دست آقاامام حسین حل بشه

🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست
اللهم صل علی محمد وآل محمد السلام علیک یااباعبدالله  انشاءلله مشکل خواهرت به زودی به دس ...

خيييييلي ممنونم فدات شم عزيزم بابت دعاي قشنگت

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷❤❤❤❤

عزيز دلي🌺🌺😍😍😍😍😍

برید پیش یه آدم مطمئن گلم 

كسي رو واقعا ديگه نميشناسم عزيزم هر كسي اومد گفت فلاني كارش عاليه رفتم اما هيييچ اثري نكرد يا دروغگو بودن يا براي طلسم ابجي من اثر نميكنه

كسي رو واقعا ديگه نميشناسم عزيزم هر كسي اومد گفت فلاني كارش عاليه رفتم اما هيييچ اثري نكرد يا د ...

گلم بگو به خواهرت غسل چهل کلید خانم فاطمه زهرا .بزن تو نت اداب داره انجام بده تمام دعا و جادو و رو از بین میبره 

و بختش رو باز میکنه

گلم بگو به خواهرت غسل چهل کلید خانم فاطمه زهرا .بزن تو نت اداب داره انجام بده تمام دعا و جادو و رو ا ...

عزيز دلم كاري كردن كه تو حال خودش نيست قبلنا نماز و روزه و دعاهاش سر جاش بود الان فقط نمازشو ميخونه بهش بگي فلان دعا قيامتي به پا ميكنه كه ميگن دست خودش نيست يه صفحه قران بگم بخون قيامتي به پا ميشه از يه طرف ارزوشه ازدواج كنه از دست داداشام راحت شه از يه طرف اون چيزي كه تو وجودشه نميزاره حتي يه ايه قران بخونه 

الهی عزیزم خدا عمه تو لعنت کنه انشالله 

الههههی امین لامصب یه ادم کثیفیه فک کن با پسر خواهرش رابطه داره ازدواج نکرده با هر کی بگی رابطه داره الانم با خواهرزادش