2777
2789

من یک ماه پیش از یه کانال تلگرامی متاسفانه ۳دست لباس سفارش دادم بعد از یک ماه که من سر کار گذاشت با اینکه پول همون روز واریز کرده بودم برام پست نکرد حالابعد از یک ماه از سه دست لباس یکیش برام فرستاده که متاسفانه اصلا اون چیزی که داخل کانال بوده نبود ویک گپ با کیفیت بسیار بد با دوخت بد بود وبعد گفت اون دوتا ست لباس تموم کرده سفارش عوض بکنید جالبش اینجا بعد یک ماه تازه فهمیده لباس ازش نداره در حالی که روز اول گفت داره .والان هم که گفتم ما بقی پولم که نزدیک ۵۰۰ تومن بر گردون نمی خوام خانم کلا یک هفته جواب نمی ده .

این تاپیک زدم فقط برای اینکه دوستانی که قصد خرید دارن سراغ این کانال تلگرامی نرن ومثل من پولشون حروم نشه .

اسم کانال تلگرامیش  مزون گل🌼🌼🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم متاسفانه اعتماد می‌کنه و چند روز پیش حرز امام جواد سفارش داده بود بیارن نمیدونم چیه ولی اون اعتقاد داره ۲۵۰ تمن واریز کرد الان چند هفته میگذره نیاوردن هر سری  پیام میده میگه تو راهه و اخرشم بار نمیکنه که کلاهبرداریه

I walk through the valley of the shadow of death and I fear no evil couse I'm blind to it all and my mind my gun they comfort me because I know I'll kill my enemies when they come...
من فقط از دیجی کالا خریذ میکنم

منم از دی جی خرید کردم همه چیزش خوبه ولی متاسفانه لباس های دی جی کالا هم ان چیزی که داخل عکس می زاره نیست من دو ماه پیش لباس زیر سفارش دادم متاسفانه به معنای واقعی اشغال بودن با بدترین کیفیت و مرجوعشون کردم.

☺کانال داری یا پیج 

پیج دارم تو کمدا و وینک هم فروش دارم اگه کمدا باشی باز خورد هام  میتونی ببینی نظرات کسایی که ازم خرید کردن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori