2777
2789
عنوان

زنداداشم چرا اینجوری میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4544 بازدید | 252 پست
شما هم دعوت نكنيد ديگه برادرت هم نره چون زنش نمياد عيدي و يلدايي هم نبريد والاااااا عروسم انقدر ب ...

گفتیم به داداشم پس دعوت نکنیم .. تا ببینیم چی میشه... داداشم  ناراحت شد که به خاطر من که بتونم با خانومم راحت تر رفت و امد کنیم، چون بدون دعوتی نمیاد اینجا......

داداشت یه کلمه بگه با این رویی که نشون دادی کلا به انتخابم شک کردم بمون خونه بابات من باید بیشتر فکر ...

نه داداشم خیلییی کم حرف و آرومه.... مخصوصا وقتی هم ناراحت بشه، همش سکوت میکنه یا میره بیرون....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مگه شما رو چطوری دعوت کردن با کل فامیل ؟ داداشت هم کم بره ادا بیاد باید مامانمم بیاد 

نه والا‌ کل فامیل نبود...

چیکار کنیم نمیتونیم‌که جلوش را بگیریم‌که نرو...میره بعدش‌میفهمیم‌که رفته و‌گفته اره خانومم این چیزا را گفته که بهتون بگم!! داداشم خیلی تو عمق حرفا نمیره که چی به چیه.. خیلییی ساده هست... 

فقط دعا میکنم که سر خونه زندگیشون ، خوب باشن با هم...

بدون دعوا و خیلی محترمانه بگید به خاطر شرایط کرونا امکان دعوت تعداد بالا ندارید ان شاء الله باشه بع ...

بهش گفتیم.. ان شاالله بعد از کرونا.. ان شاالله تو عروسی جبران میشه..

ولی اعتقادشون اینه که از اول باید محکم کاری کنند و دست کم‌گرفته نشن.. 

به  داداشم گفته چرا ما را دست کم میگیرید...

اخه یه نگاه به شرایط نمیکنه

اصلا کرونا هم که نبود الان شرایط اقتصادی اونقدر سخت شده که لروس و داماد و بقیه باید خیلی چیزها رو م ...

دقیقا

چرا از رسم‌و‌رسومات یه خورده کمتر نمیکنن که ناراحتی ها هم کمتر بشه..زودتر برن سر خونه زندگی.. 

خداییش خرجا زیاده...

خب ببین اون طبق رسم گفته حس میکنه اگه دعوت نکنید بی احترامی میشه به خودش و اقوامش و احتمال داره او ...

گلم، تو این شرایط کرونا خیلیی ریسکه، تعداد بالا دعوت کنیم.. 

خیلی از این بیماری ها تو همین مهمونی ها پخش شده..مادرم سنش بالاس... اسم هم داره... خدایی نکرده اگه یه نفر داشته باشه،، چی میشه😢

تازه ما از قبل بهشون گفته بودیم که به خاطر شرایط کرونا و هم از لحاظ مالی ، خیلی از رسم و رسومات را نمیتونیم انجام بدیم.. یا تو سایز چیکترش انجام میدیم...

اوناا هم قبول کردن که هر جور صلاحه.. ما کاری نداریم... فقط خرید هاش را انجام بدید.. 

عزیزم بحث جنگ جدل نیست 

اگه از الان سواری بدید تا آخرش میمونه 

خدایی ناکرده اگه یکیشون ناقل باشه مامانت که میگی سنش بالاس بگیره همین عروستون میاد پاسخگو باشه؟ 

بخدا من برای بله برون خواهرم نرفتم از ترس جون بچم همشم ده نفر بودن

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟