2777
2789
اینهمه رشته جایگاه اجتماعیش و درآمدش خیلی بالاتر از پزشکی عمومیه علاقه بنظرم نیست صرفا جو اجتماع غال ...

ببین تو هر شغل و جایگاهی اگه هدفمند باشی میشی بهترینش .......

من نظر خودمو گفتم که تجربی ام و وچرا دوست دارم پزشکی بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستیژ داره درامد داره تهشم میگن خانوم دکتر مامانم دوست داره بابام دوست داره

خودم عاشق روانشناسیم کاش بیخیال پزشکی بشن منم برسم به روانشناسیم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

واقعا دنیای عجیبی دلیل اصلی که باید باشه کلیشه ای خطاب میشه

چون همه میگن ولی جند درصد دلی کار میکنن منصفی 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

پس دنبال چی رفتن ؟

چرا فکر میکنید هرکی میره تجربی دنبال پزشکیه؟! 

بعضی هاشون فرهنگیان ، بعضیا رشته های مدیریت ، روانشناسی و بعضی هم رفتن سراغ پیراپزشکی و توانبخشی.

پزشکی هم بین شون بود.

مثلا فیزیوتراپی و شغل های آزاد مثلا تزریق فیلرو ... و کارشناسان تغذیه و ...

اینا همشون لیسانسن با چهار سال درس

فیزیو پرستیژ کمتر از پزشکیه

تزریق فیلر و ... توسط پزشک انجام میشه 

کارشناس تغذیه خدایی دیگه اولین باره می‌شنوم اینو میگن

چرا فکر میکنید هرکی میره تجربی دنبال پزشکیه؟! بعضی هاشون فرهنگیان ، بعضیا رشته های مدیریت ، روانشناس ...

تقریبا بیشتر از نصف تجربی ها دنبال پزشکی بودن ولی خب قبول نشدند و رفتند رشته های دیگه