2777
2789
عنوان

زنداداشم چرا اینجوری میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4544 بازدید | 252 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله زودتر کرونا بره و سرو‌سامان بگیرن و برن سر خونه زندگیشون...

ان شاالله 

برن سر خونه زندگی خودشون خیلی از مسائل هم خودشون هم خانواده ها تموم میشه 

چون دوره عقد پر از تنش و درگیریه برای همه

عقد کردن   تازه... فعلا عروسیشون معلوم‌نیست...

خب ببین اون طبق رسم گفته

حس میکنه اگه دعوت نکنید بی احترامی میشه به خودش و اقوامش

و احتمال داره اونا هم هی بهش تیکه بندازن اذیت شه اگه شرایطش رو دارید خب دعوت کنید احترام به رسم و رسوم همدیگه خیلی خوبه براش خاطره ی خوب بشه چه اشکالی داره

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
اخه داداشم میگه دیگه روم  نمیشه همش من برم خونشون... یه وقتایی منم خانومم را بیارم . ...

به داداشت مستقیم بگیدمارسم خودمون اجرامیکنیم نه رسم خانواده زنتو!

مارسم نداریم کل فامیل دعوت کنیم !ازالان اگه بارسم اونها بری جلو،پس فرداهمه ی انتظارهای نابه جاشومیگه رسم مااینطوری مثل خریدهای انچنانی سرویس طلا یاکادوهای شب یلدا وعیدو...تاکی به زنت میخوای باج بدی؟!

بهش بگیدزنت باخانواده ماوصلت کرده وبایدطبق رسم ورسوم مابشه نه انتظارداشته باشه رسم خانواده خودشوسرماپیاده بکنه

الان میخواهدگربه رودم حجله بکشه !

داداشت یه کلمه بگه با این رویی که نشون دادی کلا به انتخابم شک کردم بمون خونه بابات من باید بیشتر فکر ...

این طوری هم درست نیستا

هر چیزی در حد تعادل خوبه

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
 تا کی؟؟؟ 😩 دو طرف بلا تکلیفی سخته... ای کاش همه چی  و‌اینقدر سخت ‌پیچیده نکنن ...

استارتر

عروس اینطوری گفت برادرت نظرش چی بود

طرف خانمش رو گرفت یا قبول داشت حرف غیر منطقی و پرتوقعیه؟

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
 خودش میگه منو‌  دعوت  کنید..با داداشم همش ناراحتی میکنه که چرا دعوتم‌نمیکن ...

اونا کل فامیل شما رو دعوت کردند؟؟

چون این مهمونیها اغلب اول از طرف خانواده عروس شروع میشه

هیچی  داداشت  بگه  دختر شاه پریون که نگرفتیم  کرونایی حوصله داری دعوت  پاگش ...

اقوام نزدیک یعنی عموها و‌خاله ها و دایی ها ، تعدادشون  خیلیی میره بالا.. اونم‌خونه کوچیک...

ما کفتیم خانواده خودشون و‌خواهر برادراش را بگیم ...  که یه رفت و امدی بینشون بشه...ان شاالله که کرونا رفت.. یه مهمونی بزرگتر..

ولی همین را هم قبول نکرد.... گفت همه!!!

اقوام نزدیک یعنی عموها و‌خاله ها و دایی ها ، تعدادشون  خیلیی میره بالا.. اونم‌خونه ...

نه بابا   ما اقوام  نزدیکمون  مادر پدر   برادر خاهر  و عروس داماد خانواده    اون بازم بسته گی داره اگر دیدن  خانواده پر جمعیتین  کمتر بگین

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم