2777
2789
عنوان

خانمای کیک پز/قالب گرد

514 بازدید | 13 پست

سلام میخوام قالب گرد بگیرم

کیک خامه ای بپزم از اینا که خیلی بلندن

قالب ۱۸ میخوام بخرم،تو قالب۱۸ کیک پختنی۱۵ نشه😐😂

۱۸ بگیرم یا ۲۰

بعد ارتفاعش دهه،یوقت کیم ازش نریزع بیرون😐

اینه

https://www.digikala.com/product/dkp-2860534/قالب-کیک-مدل-موج-کد-18-10

💜بنفشی ام💜🦄       ..وزن اولیه:۸۳  ...قد:۱۷۰  ...وزن هدف:۶۰..
کمممممک

بستگی داره به اینکه کیک چند تخم مرغی بخوای بپزی

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ننیدونم ،سه تا کافیه؟

چند لحظه صبر کن ببینم بهت بگم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

قالب ۱۵ ،،، ۳ تخم مرغی

قالب ۱۸،،، ۴ تخم مرغی

قالب ۲۰،، ۵ تخم مرغی

قالب ۱۵ ،،، ۳ تخم مرغی قالب ۱۸،،، ۴ تخم مرغی قالب ۲۰،، ۵ تخم مرغی

مررررسی عزیزم

خب یکی هس قدش۸سانته

این ده سانت

پس همون ۴تا

بنظرتون اینحورب کیکی ۱۸ سانته یا بیس؟

https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung&tbm=isch&sxsrf=ALeKk035taFWqTpnUy6rFv5yCF84zzrgXg:1607763379694&sa=1&q=کیک قد بلند&oq=کیک قد بلند&aqs=mobile-gws-lite..0l2#imgrc=EF0bKSVyBzEoNM

با یه کیک ۴ تخم مرغی نمیشه که این ارتفاع از کیک رو درست کرد،،، دو یا حتی سه تا کیک مثلا با قالب ۱۸ سانت( قطر) و ارتفاع ۱۰ سانت میپزن، بعد هر کیک رو سه لایه برش میدن، و بینشون فلینگ گذاری میکنن( همون خامه و گردو موز یا هر میوه دیگه ای مثل آناناس ، شکلات چیپسی) 

شما میتونی دوتا قالب بگیری، مثلا دوتا قالب ۱۸ سانتی، بعد یه کیک ۸ تخم مرغی درست کنی و به مقدار مساوی توی دوتا قالب بریزی( دو سوم قالب باید پر بشه) و همزمان بذاری تو فر

با یه کیک ۴ تخم مرغی نمیشه که این ارتفاع از کیک رو درست کرد،،، دو یا حتی سه تا کیک مثلا با قالب ۱۸ س ...

اره اره عزیزم منظورم به همونه😅که چندتا بپزم

من میخوام قطرش مثل این کم باشه،مونده بودم ۱۸بگیرم خیلی کوچیک نشه کیکم،که اگه میشه ۲۰ بگیرم(از لحاظ قطر)❤❤

اره اره عزیزم منظورم به همونه😅که چندتا بپزم من میخوام قطرش مثل این کم باشه،مونده بودم ۱۸بگیرم خیلی ...

۲۰ خوبه البته بخوای خامه کشی کنی، حداقل یک سانتم ضخامت خامه میشه، که اگه قالبت ۱۸ باشه، بعد از خامه کشی قطر کیکت تقریبا ۲۲، شایدم بیشتر بشه

۲۰ خوبه البته بخوای خامه کشی کنی، حداقل یک سانتم ضخامت خامه میشه، که اگه قالبت ۱۸ باشه، بعد از خامه ...

چه نکنه خوبی گفتی مرررسی😍

چه نکنه خوبی گفتی مرررسی😍

خواهش میکنم عزیزم🌹