میخام دانشگاه فرهنگیان قبول بشم فعلا پشتوانه مالی برای جدایی ندارم مشاور گف ففط باید درستو بخونی واین هفت ماه اصلا بهش اهمیت ندی تا بلکه قبول بشی وراحت بیاین بگین ک من میتونم😔امید بدین بهم
خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تمام زندگیم شده حسرت .....مادرمو از دست دادم دحترمو از دست دادم ....شوهرم بداحلاق و بد دهن و شکاکه .....تموم زندگیم شده گریه ....تو ی کاری کن که در اینده پشیمون نشی
پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐ خدایا شکرت الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی
منم دیپلمم تحربی بود براامیال شرکت کردم انسانی ده هزار اوردم البته فقط بعد عید خوندم مجاز بودم ولی د ...
وای دختر چ خوب اوردی ،اره بابا امسال خیلی کم دعوت شدن رفیقم ۵هزار بود دعوت نشد متاسفانه،چلی ناامید نشو ببین من باتوتابچه و کارای خونه و کلی مکافات میخوام بخونم حالاتو ی بار دادی باهاش اشنایی امسال برات مروره
ببین یه پیشنهاد دارم برات برو تا کانالای تلگرام ازمون قلم چی پیدا کن تمیخواد ثبت نام کنی بعد برنامه راهبردیش دانلود کن طبقش بخون طبق برنامه از خودت ازمون بگیر