2777
2789
الانم خیانت میکنه.؟با رفتن پیش مشاور تغییری نکرده رفتارش؟

نمیدونم ولی فک کنم میکنه اون پیش مشاور نمیاد خ دم چن با ررفتم

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۰سالمه

خوشبحالت موفق باشی گلم قبلا هم کنکور داری یا نه

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

تمام زندگیم شده حسرت .....مادرمو از دست دادم دحترمو از دست دادم ....شوهرم بداحلاق و بد دهن و شکاکه .....تموم زندگیم شده گریه ....تو ی کاری کن که در اینده پشیمون نشی

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

تمام زندگیم شده حسرت .....مادرمو از دست دادم دحترمو از دست دادم ....شوهرم بداحلاق و بد دهن و شکاکه . ...

وای عزیز دلم خدا رحمت کنه دخترت  چرا از دست دادی چن سالته چرا ی کاری نمیکنی واسه خودت

خوشبحالت موفق باشی گلم قبلا هم کنکور داری یا نه

من دیپلم تجربی دارم یه بار کنکور تجربی دادم ولی خریت کردم ونخوندم چون دوماه مونده به کنکور عقدو عروسی کردم😁وای حالامیخوام کنکور انسانی بدم

تو قوی ترین نقطه ضعف منی😚          ...      دخت بهارم🌸🌼🏵🌹🌳....
من دیپلم تجربی دارم یه بار کنکور تجربی دادم ولی خریت کردم ونخوندم چون دوماه مونده به کنکور عقدو عروس ...

منم دیپلمم تحربی بود براامیال شرکت کردم انسانی ده هزار اوردم البته فقط بعد عید خوندم مجاز بودم ولی دعوت نشدم

اره قول میدم به امید خدا حتما بتونی رشتت چیه؟ فقط کارای  خونت قشنگ انجام بده که بهت گیره نده و ...

عزیزم رشتم انسانی اکثر اوقاتم تایم خالی دارم خدا کنه بتونم

منم دیپلمم تحربی بود براامیال شرکت کردم انسانی ده هزار اوردم البته فقط بعد عید خوندم مجاز بودم ولی د ...

وای دختر چ خوب اوردی ،اره بابا امسال خیلی کم دعوت شدن رفیقم ۵هزار بود دعوت نشد متاسفانه،چلی ناامید نشو ببین من باتوتابچه و کارای خونه و کلی مکافات میخوام بخونم حالاتو ی بار دادی باهاش اشنایی امسال برات مروره 

تو قوی ترین نقطه ضعف منی😚          ...      دخت بهارم🌸🌼🏵🌹🌳....
وایی چندتا آری گلم، ولی اگه راه نجاتتودردرس خوندننت میدونی هرطورشده ادامه بده هنوزسنی نداری میتونی م ...

ی دختر دارم چهارساله اره تنها راه نجاتم اینه وگرنه الان اگه بخوام برم ی شکایت کنم دادگه کلی پول لازم دارم دوس ندارم ب پدرم بگم پول بده دخترم فلان چیز میخواد😔

عزیزم رشتم انسانی اکثر اوقاتم تایم خالی دارم خدا کنه بتونم

عالیه که راحتی 

ببین یه پیشنهاد دارم برات برو تا کانالای تلگرام ازمون قلم چی پیدا کن تمیخواد ثبت نام کنی بعد برنامه راهبردیش دانلود کن طبقش بخون طبق برنامه از خودت ازمون بگیر 

این کار کنی قطعی برنده ای😃