2777
2789
وای دختر چ خوب اوردی ،اره بابا امسال خیلی کم دعوت شدن رفیقم ۵هزار بود دعوت نشد متاسفانه،چلی ناامید ن ...

اره تو هم ناامید نشو بچع هات چن سالشونه ایشالا جفتمون قبول بشیم کدوم شهری تو من تبریزم

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
عالیه که راحتی  ببین یه پیشنهاد دارم برات برو تا کانالای تلگرام ازمون قلم چی پیدا کن تمیخواد ث ...

اتفافا چن روز پیش مشاور هم همین حرقو گف الان دارم اونجوری میرم جلو ممنون عزیزم

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیز دلم خدا رحمت کنه دخترت  چرا از دست دادی چن سالته چرا ی کاری نمیکنی واسه خودت

هشت ماه دنیا اومد زنده نموند ...27سالمه و داغون داغون کاش بمیرم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

چرا عزیزم بچتوچراازدست دادی😔

هشت ماه دنیا اومد و زنده نموند

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

اره تو هم ناامید نشو بچع هات چن سالشونه ایشالا جفتمون قبول بشیم کدوم شهری تو من تبریزم

۱۶ماهه هستن،اشنویه کنکور میدم ولی ارومیه میشینم

تو قوی ترین نقطه ضعف منی😚          ...      دخت بهارم🌸🌼🏵🌹🌳....
هشت ماه دنیا اومد زنده نموند ...27سالمه و داغون داغون کاش بمیرم 

وای عزیزم حتما 

خواست خدا بوده ایشالا دوباره بچه دار میشی سنی نداری ک

۱۶ماهه هستن،اشنویه کنکور میدم ولی ارومیه میشینم

وای عزیزم خدا نگهداره ایشالا خبر موفقیتتو بدی شروع کردی ب خوندن یا ن

وای عزیزم خدا نگهداره ایشالا خبر موفقیتتو بدی شروع کردی ب خوندن یا ن

ممنون عزیزم و همچنین شما اره ولی خیلی وقت نمیکنم بیشتر شبا ک میخوابن میخونم،بچه نداری؟

تو قوی ترین نقطه ضعف منی😚          ...      دخت بهارم🌸🌼🏵🌹🌳....