2777
2789

وان خیلی قیمت هاش متغیره از ۳۰۰ تومن هست تا یک و خورده ای یا بیشتر 

کلا کاربردش برای شستشوی نوزاد چقدره و اینکه چه مدل و مارکی خوبه؟

من یه مدل تو نت دیدم توش زاویه داره که بچه سرش بالا باشه یه مدل هایی هم دیدم توش مثل تشک بادی باید باد بکنیش 

اگر تجربه دارین لطفا راهنماییم کنین 

من از این تاشو ها خریدم خیلی خوبه بچم سه ماهشه قشنگ توش بازی میکنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از این تاشو ها خریدم خیلی خوبه بچم سه ماهشه قشنگ توش بازی میکنه 

میشه مارکشو بگین برم سرچ کنم اینجا که عکس آپلود نمیشه! راستی از کی میشه نوزاد رو تو وان شست؟ چون دوستم گفت بچه اولش کوچیکه و خیلی لیز میخوره و خودش تا ۴۰ روزگیش ترسید حمامش نکرد مامانش حمامش میکرد میخوام بدونم من از اول بخرم یا نه 

میشه مارکشو بگین برم سرچ کنم اینجا که عکس آپلود نمیشه! راستی از کی میشه نوزاد رو تو وان شست؟ چون دوس ...

من از دوماهگی دیگه تو وان گذاشتم ولی وی خودش نوشته از بدو تولد من چون بچم خیلی ریز بود گذاشتم یکم بزرگ شه بعد مارکشsuwan baby 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من ازیم سرویس نه تیکه ها خریدم، واسه کف وان هم ابر حمام گرفتم،هنو باردار نشدم ک استفاده کنم،ولی فک کنم همینی ک خریدم جواب کارمو میده،بزرگم هست بچه قشنگ تا چندسال میتونه توش بازی کنه

من ازیم سرویس نه تیکه ها خریدم، واسه کف وان هم ابر حمام گرفتم،هنو باردار نشدم ک استفاده کنم،ولی فک ک ...

من فکر نکنم از این سرویس ها بخرم چون باقی وسایلش برام کاربرد نداره تازه میخوام این هم وانی باشه که موقعی که نمیخوام استفاده کنم بذارم یه گوشه چون تو حمام جا نداریم ولی اونقدر مدل ها و قیمت ها متغیر هست تصمیم گیری سخته برام

من فکر نکنم از این سرویس ها بخرم چون باقی وسایلش برام کاربرد نداره تازه میخوام این هم وانی باشه که م ...

اتفاقا قصری واسه نوزاد خیلی لازمه،چون بچه رو که بخوای از پوشک بگیری نمیتونی یه راست ببری سر دسشویی بشونیش که،بچه میگرخه،باید یه مدت  رو قصری بشینه بعد کم کم بره سر دسشویی،

یه سبدم داخلشه ک اونم لازمه،تا بچه نوزاده ب عنوان سبدلباس کثیف استفاده میکنی بچه بزذگتر شد ب عنوان سبد اسباب بازی و خرت و پرتاش،چندتا گیره لباس داره،که اونم واسه اویز کردن لباس توهرخونه ای لازمه،افتابه هم لازمه چون اگه بچه زمستون دنیا بیاد یا خیلی ریز باشه نمیتونی همش ببری تا دسشویی بشوریش،میتونی توخونه کنار بخاری یه لگن بزاری باافتابه بشوریش،یدونه کاسه آب ریز داره که اونم واسه دوران نوزادیش اون سه ماه اول لازمه ک باکاسه اب بریزی سر بچه،

اره راست میگی وانش یکم جاگیره،ظرف صابونشم کارایی نداره،

کلا خرید سیسمونی بسته به سبک زندگی هرکس متفاوته،من بااین پیس زمینه و نیازی ک داشتم این مدلو خریدم،ممکنه شما شرایطتتون بامن فرق داشته باشه،از طرفی هم اینجور چیزا کلا تا دوسه سال اول بچه ازش استفاده میکنه،بعدا کارایی نداره،من خودم حیفم میاد بااین شرایط بد اقتصادی ۴۰۰تومن پول وان حمام بدم

اتفاقا قصری واسه نوزاد خیلی لازمه،چون بچه رو که بخوای از پوشک بگیری نمیتونی یه راست ببری سر دسشویی ب ...

بله شما درست میگین بسته به سبک زندگی هر کس نوع خریدشم فرق میکنه ممنون از توضیحاتتون عزیزم ❤️