2777
2789
عنوان

دكتر سهيلا عارفي يا شهرزاد انصاري

| مشاهده متن کامل بحث + 6978 بازدید | 42 پست
سلام من می‌خواهم پروسه ivf را با دکتر انصاری شروع کنم. فعلا یک جلسه ویزیت شدم. به نظرم پزشک خوبی م ...

سلام اره دکتر من ایشون هستن خیلی دکترخوبیه

شماشروع کردی سیکلتو ؟؟ منم این ماه امپول زدم منتظرم پریود بشم تا داورهای انتقالو شروع کنم

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
سلام اره دکتر من ایشون هستن خیلی دکترخوبیه شماشروع کردی سیکلتو ؟؟ منم این ماه امپول زدم منتظرم پریو ...

بله من هم سیکل پانکچر را تمام کردم. ولی سیکل انتقال را نمی‌دانم کی شروع کنم، چون ظاهرا دکتر اواسط دی میرن سفر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من هم سیکل پانکچر را تمام کردم. ولی سیکل انتقال را نمی‌دانم کی شروع کنم، چون ظاهرا دکتر اواسط دی ...

عه به سلامتی، منم امروز روز ۶ انتقالمه واسم دعاکن

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
بله من هم سیکل پانکچر را تمام کردم. ولی سیکل انتقال را نمی‌دانم کی شروع کنم، چون ظاهرا دکتر اواسط دی ...

سلام از دکتر انصاری راضی هستی گلم مشکلت چی بود منم میخام ای وی اف کنم نمیدونم با کدوم دکتر شروع کنم

مرسی عزیزم ، اره انتقالم مثبت بود ولی ت  ۵ هفته سقط شد😭

خیلی متاسفم.میدونم چه حالی داری. امیدوارم الان دیگه احوالت بهتر شده باشه و دلت پر از امید شده باشه و در ادامه بهترین چیزها برات رقم بخوره.

سلام من می‌خواهم پروسه ivf را با دکتر انصاری شروع کنم. فعلا یک جلسه ویزیت شدم. به نظرم پزشک خوبی م ...

سلام گلم میدونم خیلی گذشته ولی چطور بود رضایت بخش بود منم میخوام برم زیر نظر انصاری