2777
2789

وای فقط اونجاش که گفته حرفامونا پاک کن مثل چی ازت میترسن  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
من خیلی خاک بر سرم هر کی اذیتم کنه صدام در نمیاد فقط گریه میکنم  دیشب وقتی این پیاما رو خوندم ...

برو مشاوره.. 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین فک کنم شوهرت پیامای مهم رو پاک کرده چون اصلا معلوم نیست چی ب چیه

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

دفعه قبلی سر اینکه مادرش ب شوهرم گفته بود شماره زنتو بذار بلک لیست و گوشیتو بذار رو حالت پرواز ک نتونه زنگت بزنه با شوهرم دعوام شد

برادر شوهرم فهمید گفت مامان ما کاری ب تو و زندگیت نداره 

بعدم مادر شوهرم خودشو زد ب مظلوم نمایی و ب همه الکی گفت من اذیتش میکنم و دروغ میگم 

حالا این اسکرینو بفرستم برا برادر شوهرام؟

پیام های قبلی ک پشت سرم حرف زدنو پاک کرده بود شوهرم

دفعه قبلی سر اینکه مادرش ب شوهرم گفته بود شماره زنتو بذار بلک لیست و گوشیتو بذار رو حالت پرواز ک نتو ...

آره بفرست 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
من خیلی خاک بر سرم هر کی اذیتم کنه صدام در نمیاد فقط گریه میکنم  دیشب وقتی این پیاما رو خوندم ...

خدا نکنه! چرا با خودت اینجوری حرف می زنی!

اتفاقا باید لحنت با خودت خوب باشه تا اعتماد به نفست بره بالا و نسبت به نیش و کنایه اونا بی تفاوت باشی، این بهترین راهه!

البته من تجربه ش رو نداشتم ولی یه جاهایی بی تفاوتی خوبه، یه جاهایی هم باید با سیاست کنار بیای باشون