2777
2789
عنوان

بنظرتون اپیلیدی بخرم؟

14864 بازدید | 76 پست

خانوما بنظرتون اپیلیدی خوبه؟ درد نداره؟

میگم بجای اینک هرماه پول به اپیلاسیون بدم،دستگاه اپیلیدی بخرم

خوشگلایی که اپیلیدی دارین یا استفاده کردین و از کسی تعریفشو شنیدین لطفا راهنمایی کنین و اینک چه مارکی خوبه؟

نعمت هایتان را بشمارید :)))))

براون و فيليپس عاليه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مو زییر پوستی میاره تمام دون دون میشی دردشم اصلا ک نگو

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
میگن زیر پوستی میشه مو و از ته نمیکنه 

از ريشه درمياره گلم ب خاطر همين اوايل دردش زياده بعد ريشه سست ميشه و دردش كم

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

من دارم خوبه دفعه اول خیلی درد داره وقتی پات سر بسه دیگه نمی فهمی و اینکه برای هر دفعه استفاده خوب نیست چون مو زیر پوستی در میاری اما دو ماه به بار خوبه

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

برو لیزر خب اپلیدی من دارم اصلا انقدر درد داره که نگووووو اپیلاسیونم پوستو شل میکنه من الان میرم لیز ...

لیزر میرم اما فقط بکینی و زیر بغل

چون هزینش یکم زیاد میشه برام

من دستگاه وکس  خشابی خریدم تکیش رو... راحت و بی دردسر از اپیلیدی خیلی بهتره//

تا الان میرفتم اپیلاسیون

با همون خشابه

ولی خب بخام بخرم،خودم نمیتونم انجام بدم،اپیلیدی شنیدم خیلی راحته

من خواهرم خرید نه خودش استفاده کرد نه من انقدر ک درد داره البته تو اپیلاسیون میری میتونی تحمل کنی...

ولی کلا لیزر فقط لیزر

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...