2777
2789
اصلا خواهر حالم خیلیییییی بدههه میدونی چشید من قرار بود واس تولدش ی دمپایی طبی بخرم هر دمپایی نشونش ...

وای خیلی حس بدیه منم جات بودم خیلی ناراحت میشدم ولی دیگه زیاده روی کردیم برو ازش معذرت خواهی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا خواهر حالم خیلیییییی بدههه میدونی چشید من قرار بود واس تولدش ی دمپایی طبی بخرم هر دمپایی نشونش ...

😢😢چرا عزیزم این کار کردی 

حالا یه دوپایی مث همون بگرد براش پیدا کن شاید چون فکر میکرده گرونه میگفته خوب نیست

تا اینجا ک‌خوندم‌بنظرم ی تراپیست خودتو نشون بده😐

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

وایییی چیکار کنمممم تورو خدااا بگو دارم دق میکنم

برو ازش معذرت خواهی کن بعد واسش شکل همون دمپاییو بخر خب منم وقتی خیلی عصبی میشم میزنه به سرم ازین کارا میکنم ولی الان فقط برو دستشو ببوس عذر خواهی کن بعدشم بگو چرا ازش ناراحت شدی 

ن والا زیادم گرون نبودن قلبم داره میترکع چیکار کنم تروخدا

اول عذر خواهی کن ازش بگو عصبی شدی دست خودتت نبوده 

بعدم یه دمپایی شبیه اونی که خودش دوست داشت براش بخر نگران نباش اون مادره میبخشه

برو ازش معذرت خواهی کن بعد واسش شکل همون دمپاییو بخر خب منم وقتی خیلی عصبی میشم میزنه به سرم ازین کا ...

خواهر من دوس داشتم ی چیز خیلی خوبی باشه اخه 

خواهر من اصلا روم نمیشه😢 از ظهرم تو اتاقمم

اول عذر خواهی کن ازش بگو عصبی شدی دست خودتت نبوده بعدم یه دمپایی شبیه اونی که خودش دوست داشت براش بخ ...

اخه من روم نمیشه معذرت خواهی کنم ولی دلم داره از غصه میترکع نیمشه ی دمپایی دیگ بخرم