2777
2789
عنوان

اومدم دکتر برا معاینه زایمان

1065 بازدید | 94 پست

سلام دوستان تو مطب دکتر نشستم و منتظر

دکتر گفت اگ دیدم لگنت خوب باز نشده یا خیلی میترسی برات سزارین میزنم 

حالا موندم چکار کنم 

ترخدا یه راهنمایی کنید

سز کنم یا طبیعی؟؟؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معاینه که شدم گفت ۳سانت بازی و تا هفته اینده منتظر باش من طبیعی بود چهارشنبه معاینه شدم پنج شنبه خون دیدم یکم و رفتم بیمارستان و جمعه صبح زایمان کردم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

تروخدا سزارین کن😅😅😅 چجوری جرعت میکنن به طبیعی فک کنین؟😅😂من بیش از حد ترسو هستم واسه همین اینارو میگم😅🙈

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡

برو براسزارین طبیعی وحشناکه

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

اگه میدونی آمادگی طبیعی روداری که خیلی بهتره .اگه نه سزارین بشونزاراذیتت کنن

پسرعزیزم میدونم که مثل آبجی باران چشای مشکی درشت بامژه های بلندپرپشت داری....میدونم که بااین لگدهای محکمت میخای به مامانی بفهمونی که همه چیزرومیفهمی 😍میدونی وقتایی ک محکم میزنی توی شکم مامانی بابایی چقدرذوق میکنه وهمون موقعست که جفتمون خداروشکرمیکنیم ک خدای مهربون قراره یه نعمت دیگه بهمون بده🥰🤩😍خدای عزیزومهربون من یه مادرم ومیدونم که قشنگ ترین ودلنشین ترین حس یه زن وقتیه که بچشومیزارن روی سینه هاش وازشیره وجودش اون دلبندروسیرمیکنه 🤗خدای مهربون ازت میخام که همه هم جنسای من روبه این حس زیباودلنشین برسونی🙏میدونم که توارحم الراحمینی وبرات کاری نداره🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 🙏
هر كدومشون مزاياي خودش رو داره  اگه لگن تنگ باشه كه كلا طبيعي منتفيه

اخه هیکلم درشته فک نکنم لگنم مشکل داشته باشه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
عزیزم شما بارداری میشه برای امضای من از ته دلت دعا کنی به عشقم برسم

❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤

❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم❤

خدایا دلتنگشم 😭😭😭😭😭😭😭💔
سزارین من از طبیعی میترسم

بخدادمنم خیلی میترسم ولی خب چون مشکل دارم دکترم گفت بارداری های بعدیتم در نظر بگیر و اینکه تعداد سزارین محدودت میکنه برا باردارب