2777
2789
عنوان

کسی ک با وجود سه تا بچه و شوهر ول میکنه میره با ی مرد دیگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 50 پست
اره والا اکثرا میخورن  الان دوستم مذهبی مومنه نماز صبحش تا حالا یه بار قضا نشده  میگه شوه ...

عزیزم اطرافیان شما همه دنیا نیستن.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

حالا شمام فکر نکن هیچ‌ تاثیری نداره و خیلی معمولیه. اصلا همین که با این نوع آدما رفیق میشه خودش یه عیب بزرگشه. در ضمن همه چیزو ننداز گردن دوست طرف. همیییشه بین دو تا دوست یه نقطه تشابهی هست که با هم رفیق میشنو یچیزی رو در مورد هم می پسندن. پس بدون همسرت هم با این اقا یه وجه اشتراکی دارن صد در صد.

من نظرم اینه یکم دقیق به این موضوع نگاه کن و اول سعی کن اخلاق همسرت رو دقیق واکاوی کنی. سازش مقابل یه همچین کاری به نظر من عواقب داره

هیچ میدونستی گاهی طرف میدونه چه بساطیه با خودش دختر هم میاره و تو اون عالم نمیدونن چه میکنن که. چه بسا همسر شما هم به فحشا کشیده بشه.

بنظر من مردی که این کارو میکنه داره کنار پرتگاه راه میره.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو از کجا اوردی؟ همه اینطور نیستن. وگرنه الان سنگ رو سنگ بند نبود. من توی حاملگی ، یکی از ...

والا شوهر من ک خیلی غیرتیه کاری ب ناموس بقیه هم نداره البته بماند ک سالی ی بار مشروب اونم شاید بخوره ن هر شب هر شب یا هر دقیقه 

بخاطر همین میگم تنها نمیخوره

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

حالا نمیگم قاطی کن. اونجوری بدتر لج میکنه. ولی تو روش لبخند نزن. معمولی نباش

از ما گفتن‌

خدا کنه شوهر من کلا مشکل داره با یکی ک صمیمی بشه از حد میگذرونه با مدیر ساختمون اینجام صمیمی بود اون ...

عزیزم انشاالله که دیگه این موارد پیش نیاد 

شمام خودت رو نگران نکن همین سوره کوثر رو بخون از هر کسی ک خوشت نمیاد اون ها خودشون دیگ با شوهر شما ارتباط بر قرار نمیکنن 

به دنیای عروسک های روسی دلبر من سر بزنید        @rafanmug
حالا شمام فکر نکن هیچ‌ تاثیری نداره و خیلی معمولیه. اصلا همین که با این نوع آدما رفیق میشه خودش یه ع ...

ممنون از توضیحات طولانیتون ولی اصلا ب من این چیزها ربطی نداره شوهر من هر شب خورده تو این چند سال ک باهاشم ک دو سه بارم بیشتر نبوده بعد اومده خونه زکد خوابیده نرفته ول بگرده تو خبابون ها نزاحم نوامیس مردم

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏