2777
2789
عنوان

کسی ک با وجود سه تا بچه و شوهر ول میکنه میره با ی مرد دیگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 50 پست
اووف نکنه میخواسته ببرت اتاق و..😝😁 نروو سمیه اینجوور مواقع

ن بابا بعد فهمیدم کلا کلی ادم هی میرن اتاق  و میان اتاقه از توی هال مشخص نبود

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا الان همه مشروب میخورن اون بار دوستم واسه تولدش تو خونشون دعوتم کرد مادر پرر و همه خانوادش بودن ...

کی گفته همه شراب میخورن؟

خیلی ها نمیخورن

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
میگه طرف خیلی پولدار بوده بخاطر همین شوهر رو ول کرده زفته با اون

به نظر من این حرف نمیتونه خیلی صحیح باشه دلیل دارم براش

یه مرد خیلی پولدار چرا باید بره سراغ یه زنی که شوهر و سه تا بچه داره اگه برای یکی دو بار باشه ممکنه بره ولی شما کلاه خودت را قاضی کن ببین این عاقلانه هست زمانی که دخترای هجده ساله برای مرد مسن پولدار غش میکنن طرف بره با یه زن اونجوری؟ 

شایدم منظورش از پولدار با اون چیزی که تو ذهن منه فرق داره 😂 

همیشه مهربون باش
به نظر من این حرف نمیتونه خیلی صحیح باشه دلیل دارم براش یه مرد خیلی پولدار چرا باید بره سراغ یه زنی ...

دقیقا با اکن چیزی ک تو ذهن منم هس فرق میکنه

کی گفته همه شراب میخورن؟ خیلی ها نمیخورن

خودمم نمیخورم اگه میخوردم ک برام انقدر چندش نبود شوهرم بخوره 

ولی خیلی دیدم ک میخورن

خودمم نمیخورم اگه میخوردم ک برام انقدر چندش نبود شوهرم بخوره  ولی خیلی دیدم ک میخورن

شاید تو فرهنگ اونایی که دیدی شراب وجود داره

خیلی ها ندارن و دین میگه به شرابخور زن ندین و سر سفره ای که شرابه نمونین

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
اره والا اکثرا میخورن  الان دوستم مذهبی مومنه نماز صبحش تا حالا یه بار قضا نشده  میگه شوه ...

مگه قراره هر کسی نماز صبح بخونه دیگه هیچ گناهی نکنه ما اصلا نماز اول وقتمون ترک نمیشه هیچ کدوم از اقوام ایا ما اصلا کار خطا نمیکنیم؟؟؟؟

اسی وقتی شوهرت با این دوستش باهم هستن (مثلا میرن بیرون باهم )سوره کوثر بخون دوست شوهرت خودش می‌ره

من امتحان کردم خیلی‌ جواب میده 

تعدادش هم ۹تا هست ک حالا میتونی بیشتر هم بخونی 

به دنیای عروسک های روسی دلبر من سر بزنید        @rafanmug
اسی وقتی شوهرت با این دوستش باهم هستن (مثلا میرن بیرون باهم )سوره کوثر بخون دوست شوهرت خودش می‌ره م ...

خدا کنه شوهر من کلا مشکل داره با یکی ک صمیمی بشه از حد میگذرونه با مدیر ساختمون اینجام صمیمی بود اونم مشروب میخورد خیلیم باهاش صمیمی شده بود تا دو سه تا بحث پیش اومد دیگه دوتاشون فهمیدن دوستیشون در حد همسایگی باشه کافیه

والا الان همه مشروب میخورن اون بار دوستم واسه تولدش تو خونشون دعوتم کرد مادر پرر و همه خانوادش بودن ...

همه رو از کجا اوردی؟

همه اینطور نیستن.

وگرنه الان سنگ رو سنگ بند نبود.

من توی حاملگی ، یکی از همین افراد به مادر و خواهر همسرم نگاه هیز کرد. حالیش نبود داشت میرفت سمتشون. ساعت ۲نصفه شب بود تازه از مسافرت برگشته بودیم

یارو متوجه نشد همسرم این ور خیابونه

همسرم از پشت صداش کرد گفت چیکار داری میکنی

اونم حالیش نبود، شاخ بازی دراورد با هم درگیر شدن

رفیقش دید صحنه رو

رفت از تو ماشین قمه اورد به چه بزرگی. گذاشت بیخ گردن شوهرم

افتاده بودن روش

با اینکه شوهرم زورش خوبه

ولی چند نفر به یه نفر

من اون صحنه رو دیدم خدا میدونه حتی نمیتونستم قدم بردارم. ماه اخر بارداریم بود. انچنان دردی توی تمام رحمم حس میکردم. تا دو روز نمیتونستم حتی تا دستشویی برم قدرت ایستادن نداشتم

مرده شور ببره هر ادمی که فحشا و گناه رو به اجتماع و ناموس مردم میکشونه

معمولا افرادی که مشروب میخورن کم کم غیرت رو از دست میدن‌.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست