2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید؟

83 بازدید | 20 پست

سلام

دو ساله منتظرم حامله بشم و نشده

یکشنبه یا دوشنبه موعدمه

ولی از شدت استرس همش انگار دلم می‌ریزهدست خودم نیست

احساس میکنم بوی خون و حس میکنم و دارم پریود میشم ...

برام دعا کنید لطفاً ...

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

من محتاجم پدرم مریض

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم⁦❤️⁩

انشالله شمام هر چه زودتر بچه دار میشید .ب چند نفر دیگه ام گفتم زیارت عاشورا زیاد بخون .سوره مبارکه یس هم خیلی خوبه 

ناراحت نباش ب موقعش میده عزیزم. خیلییی امیدوار باش 

😉
انشالله شمام هر چه زودتر بچه دار میشید .ب چند نفر دیگه ام گفتم زیارت عاشورا زیاد بخون .سوره مبارکه ی ...

ممنون عزیزم⁦❤️⁩

ان شاءالله به دعای شما

انگار طاقتم تموم شده

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
عزیزم انشالله میشه امیدوار باش. انرژی منفی ب خودت نده اصلا تلقین نکن 

چشم عزیزدلم

ممنون از محبتت دوست عزیز

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗