2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 112 پست
بذار یه کم که هردو آروم شدین برو از دلش دربیار مامانش که دیگه نیست گناه داره تنهاش نذار الان فقط تور ...

دقیقا گفت من فقط تو رو دارم الان..نه مادری نه مادری..خواهرامم ک ولم کردن...دلم سوخت یه لحظه ولی ناراحتم...خیلی بهم برخورد

بنظرم وقتی دو نفر که همو دوس دارن و میدونن این دعوا تمام میشه و میگذره نباید تو عصبانیت همه چیو به آ ...

قضاوت نکن وقتی مطمئن نیستی ازین که مادرشوهرت گفته یا ن 

محکم جلوش وایسا و بگو پول خودم بوده دوست داشتم این شکلی خرجش کنم قانونا و شرعا زن وظیفش نیس که هزیته خونه رو تامین کنه و اگه هم اینکار رو میکنم از روی لطفه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه خوب دوسش دارم...دوست ندارم کسی بهش توهین کنه دلیل نمیشه چون دعوامون شده دوست داشتنش فطع بشه ک... ...

دقیقا منم باین که هنوزم حس میکنم بدم میاد ازش دوست ندارم کسی بهش توهین کنه 

دقیقا گفت من فقط تو رو دارم الان..نه مادری نه مادری..خواهرامم ک ولم کردن...دلم سوخت یه لحظه ولی نارا ...

آخی خودشم بهت گفته گناه داره واقعا، برو تنهاش نذار من اگه شوهرم اینو میگفت همون لحظه بغلش میکردم دلتنگ مادرشه درکش کن

دقیقا منم باین که هنوزم حس میکنم بدم میاد ازش دوست ندارم کسی بهش توهین کنه 

عجیبه شما با این ک بدت میاد دوست نداری کسی توهین کنه؟

میتونم بپرسم چرا؟دعواتون شده شمام؟

آخی خودشم بهت گفته گناه داره واقعا، برو تنهاش نذار من اگه شوهرم اینو میگفت همون لحظه بغلش میکردم دلت ...

انقدر کینه ایه ک...اگه برم سمتش عمرا قبول کنه معذرت خواهیمو

قضاوت نکن وقتی مطمئن نیستی ازین که مادرشوهرت گفته یا ن  محکم جلوش وایسا و بگو پول خودم بوده دو ...

چون وقتی سرکاریم هرصبح به شوهرم زنگ میزنه و شوهرم دقیقا مدل حرفای مادرش حرف میزد، از خودم دفاع کردم و اینارو گفتم ولی چه فایده دلمو شکوند حرفاش

عجیبه شما با این ک بدت میاد دوست نداری کسی توهین کنه؟ میتونم بپرسم چرا؟دعواتون شده شمام؟

نه در حال حاضر بدم میاد دیگه وگرنه خیلی دوسش دارم الان حرصی ام آره چون دعوا کردیم

انقدر کینه ایه ک...اگه برم سمتش عمرا قبول کنه معذرت خواهیمو

ای بابا حالا تو امتحان کن . وقتی خودش اونجوری حرف زده یعنی حتما عذرخواهیتو قبول میکنه . ارزش نداره بخاطر ی دعوا کوچیک از هم ناراحت باشید

نه در حال حاضر بدم میاد دیگه وگرنه خیلی دوسش دارم الان حرصی ام آره چون دعوا کردیم

ولی من تو هر دعوامون اصلا ازش بدم نیومده...خیلیم بهم پریدیم ولی بازم همو میخوایم...حتی الان ک اون حرفارو زد باز جونم براش در میره..نمیدونم جرا

ای بابا حالا تو امتحان کن . وقتی خودش اونجوری حرف زده یعنی حتما عذرخواهیتو قبول میکنه . ارزش نداره ب ...

چشم...امتحان میکنم با این ک میشناسمش ولی همچینم کوچیک نبود یه ذره بزرگ بود

ولی من تو هر دعوامون اصلا ازش بدم نیومده...خیلیم بهم پریدیم ولی بازم همو میخوایم...حتی الان ک اون حر ...

خب اصلش همینه من الان نزدیکه پریدمه هورمونام قاطی شده باورت میشه غروب از همه بدم میومد آبجیم داشت بهم زنگ میزد اعصابشو نداشتم خیلی سرد حرف زدم