2777
2789
بچه ها من خودم تغذیه خوندم اون عزیزانی که میگن باردار نمیشن وزنشون رو کم کنن و اهن و اسید فولیک بخور ...

من میخواستم واسه طبعم ازت بپرسم وقت داری؟

چجوری باید تشخیص بدم طبعم چیه؟

الانم تو. رژیمم

ممنونم خدا جون...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار کیلو کم کتید  چه غذایی بیشتر میلتون میکشه ؟ استرس چطور  فعالیت چطور کم خونی ؟ رز ...

برنج رو خیلی دوس دارم و مرتب باید بخورم؛ کباب رو خیلی دوس دارم؛ کنار غذاهام همیشه ترشی میخورم ؛ استرس ندارم مگه چیزی پیش بیاد که استرس بگیرم؛کم خونی ندارم اما پریودم نامنظم بود بعد از ازدواجم خوب شد 

برنج رو خیلی دوس دارم و مرتب باید بخورم؛ کباب رو خیلی دوس دارم؛ کنار غذاهام همیشه ترشی میخورم ؛ استر ...

خودتون دارید میگید دیگه عادتای بد غذایی دارید برنجم طبعش سرده و پراز کربوهیدرات باید پروتیین بخورید تا سیر بشید و هم لاغربشید و کالری پایینی دریافت کنید اگر رژیم من رو میخواید خصوصی پیام بدید