2777
2789
عنوان

نی نی سایت مگه از کی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 29 پست
خیلی ساله من ۸۷ با اینجا آشنا شدم

ممنون بابت تاپیکی که زدی ❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوت دوتا از کاربرها رو که همه متوجه شدن...خیلی ساله فوت شدن...اسماشون می می ناز و مامان ترنم

اره اخی ی بار یکی زد تاپیک دیدم خیلی ناراحت شدم خدا رحمتشون کنه روحشون شاد

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
بخدا. من ۹۳ بچه ام رو بدنیا آردم نابود شدم. اگر میدونستم این روش هس حتما اینکارو میکردم ☹☹☹

من الان اقدامم😀

قربونت عزیزم💚💚

خدانکنه❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
چقد دلم قدیما رو میخواد💔💔💔💔

من یاهو مسنجر بیلوکس ی چت روم هایی مثل این ها بود البته خیلی بچه بودم ۱۴ یا ۱۵ سالم بود ک این جاها میرفتم

ن اول  هنوز تو اولی موندم ک بشه یا نشه همش فکرهای منفی میاد سراغم

بسلامتی عزیزم. هیچ فکر منفی به دلت راه نده که  خدا هست. از خدا بخواه قطعا میده . خداوند کریمه بی نهایت

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
بسلامتی عزیزم. هیچ فکر منفی به دلت راه نده که  خدا هست. از خدا بخواه قطعا میده . خداوند کریمه ب ...

ان شاالله

به چه نکته خوبی اشاره کردی!  یه لحظه احساس مسئولیت بهم دست داد بابت نوشته هام و تاپیکام👌

منم بعضی وقت ها استرس میگیرم تو تاپیکام نکته انحرافی یا توهینی نباشه که اون دنیا خرمو بگیرن... اگه میتونستم کل تاپیکامو یه روز یک جا حذف میکردم این بار از دوشم برداشته شه ولی خب زیادن حال ندارم 😐😐

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه