2777
2789

نمیدونم از کجا شروع کنم از بچگیم شانس نداشتم از اولم پدرم اعتیاد داشت وهمیشه از اطرافیان حرف شنیدم این ماجرا ادامه داشت تا پارسال که پدرم دوبار دزدی کرد یبار از اشنامون که بیچاره صداشم درنیاورد وبعدم از یکی از دوستاش که خودش پدرمو با شیشه آشنا کرده بود پدرم که شرمم میاد بگم بابا انقد تو اعتیاد غرق شد که دس به دزدی زد وهمین دوستش انداختش زندان

بچه ها من تو زندگی سختی آنچنانی نکشیدم ولی عذاب چرا درد چرا

ادامشو میگم الان...

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!

بلایک

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰

😐رفتار بابات نباید باعث شه تو خجالت بکشی ،کنترل رفتار بابات دست تو نیست ،گور بابا حرف بقیه 

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام 3ماه تو زندان بود خسارت وطرفو دادیم ودراومد بماند که مامانم مجبور شد تو یه جا کارکنه

خب ترک کرده بود ولی چه فایده آبرومون رفت اون دوستش که بالا گفتم چندتا داداشن آبرومو همه جا برد ما تو یه منطقه ایم وهمه میشناسن مارو بخدا به همه گفته این باباش دزده معتاده پسرا تا منو میبینن با دست نشون میدن که این دختره فلانیه وبعدم میخندن درگوش هم پچ پچ میکنن خدا خودش شاهده که من تاحالا هیچ خطایی نکردم ولی اونا که خودشونم خلافکارن ابروی منو بردن

آخه گناهه من چیه من نمیبخشم خدااااا خودش جوابشونو بده...توروخدا بگین چیکارکنم

بچه ها اگه شوهرتون معتاده خواهش میکنم بچه دارنشین اون بچه گناهی نکرده که بسوزه...

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!