2777
2789
عنوان

کی تا الان شوهر یا دوست پسر سلبریتی داشته 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 66 پست
😂ولکن باو  

شوخی کردم باو😂😂😂😂

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلبریتی ها انقد دست نیافتنی نیستن  ب خدا 😂اصلا خیلی خوب تصورشون نکنید. من یه نفرو میشناسم ک جدو آباد شو در اوردم و شماره همه دوستاشودارم  و میشناستم تقریبا😒😁

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

ای لا وی یو 💖💞💕

واقعا سلبریتی ؟😂😂

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

😂😁

😂😂 ماشاالله آقای گلزار خوبن؟

سلبریتی ها انقد دست نیافتنی نیستن  ب خدا 😂اصلا خیلی خوب تصورشون نکنید. من یه نفرو میشناسم ک جد ...

و تازه خیلیم راحت میشه مخشون کرد ۵دقیقه ست😂

خدایی منو ببین.  عکسم پروفمه.  سلبریتی بودم اینجا چیکار میکردم😁😁

😂شوخی کردم باو

وا چرا من بیشعور تقریبا دارم وارد این محیط میشم 

😂شوخی کردم باو وا چرا من بیشعور تقریبا دارم وارد این محیط میشم 

میدونم دیگه. ن پس واقعا من سلبریتی ام😎😎برو اونووووور امضا نمیدددددم😜😜

هر چی قسمتت باشه.. موفق باشی 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
من رو شوهرم‌حساسم دختری حالشو بپرسه شَتَکِش میکنم😡

😂آفرین آفرین 

میدونم دیگه. ن پس واقعا من سلبریتی ام😎😎برو اونووووور امضا نمیدددددم😜😜 هر چی قسمتت باشه.. موفق ب ...

مرسی😁😘

ووویی تر خدا امضا رو بده 

نووووو نمیخام مدل امضامو یاد بگیری😂😂

😂😂ایی واایی خدایا چرا این سلبریتی محل نمیده😅