2777
2789
عنوان

دلم کبابه برا دخترم..........

283 بازدید | 16 پست

خانما،مامانای باتجربه 

دخترم سه سالشه تواین سه سالم بیشتر با بزرگترا برخورد داشته تا بچه ها.خیلی مهربون و دلسوزه اصلا زیربار زور نمیره .اگه بچه های خواهرشوهرم وبرادرشوهرم بیان اسباب بازی میاره براشون کلا دوست داره توبازیشون باشه البته اونا بزرگتر و اکثرا پسر. اوناهم تا اینکه تنها هستن باهاش خوبن ولی به محض اینکه هم بازیاشون میاد دیگه دخترم کلا میذارن کنار و اجازه همراهی بهش نمیدن حتی اگه اسباب بازی برا دخترم باشه 

وقتی میبینم التماس میکنه که باهاش بازی کنن دلم کباب میشه البته اینم بگم خودم و باباش درطول روز باهاش بازی میکنیم و براش وقت میذاریم ولی....

بعضی وقتا به سرم میزنه اقدام کنم برا بچه بعدی که تنها نباشه ولی شرایط اینو هم ندارم 

توروخدا راه حلی بدین نمیدونم چکارمیتونم براش بکنم که اذیت نشه تو جمع قبولش کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 😍😍😍

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

عزیزم شما از دیدیه مادر میبینید ولی اونا توجمع بچگونشون اینجور حسی ندارن. این شرایطم برای بچه بدنیست باید سعی کنه ک یادبگیره توجمع خودشو جا بده. بچه نیاز داره ب این تجربیات برای بزرگ شدن

احساس میکنم شما بخاطر اینکه یدونه بچست و خواهروبرادرنداره حساس شدید و همش تنهاییشو میبینید وچون شرایطشو ندارید ک بیارید خیلی رفتید تو کنکاش رفتار بقیه بچه ها باهاش

دردم از یار است و درمان نیز هم
عزیزم شما از دیدیه مادر میبینید ولی اونا توجمع بچگونشون اینجور حسی ندارن. این شرایطم برای بچه بدنیست ...

درسته دقیقا همین حسو دارم واقعا دست خودمم نیست اصلا دلم نمیخواد تنها باشه چون خودم تنهایی زیاد کشیدم.

هرچند دورم شلوغ بود ولی تنهابودم