2777
2789
عنوان

جنجالی ترین سوتی هایی ک دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 45 پست
یکی گفت مزاحم نمیشم گفتم مرسی😐🤣

😁😂

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیروز رفته بودم بیمارستان داداشم باماشین قرار بود بیاد دنبالم منم یه ماشین ایستاد جلوم بدون اینکه به رانندش نگاه کنم رفتم نشستم جفتش سرم توکیفم بود بهش گفتم بریم دیدم ماشین نرفت سربلند کردم دیدم یه مرد غریبه اس خجالت زده  معذرت خواهی کردم پیاده شدم

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
با خواهرم داشتم جایی میرفتم یهو یکی پیشم بود منه بدبخت فک کردم خواهرمه دستشو محکم گرفتم بعدش حس کردم ...

😰😂

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

منم دیروز رفته بودم بیمارستان داداشم باماشین قرار بود بیاد دنبالم منم یه ماشین ایستاد جلوم بدون اینک ...

😱😁وایی خدا

با آسانسور. رفتیم بالا بعد هرچی زنگ خونه مامانمو زدیم درو. باز نکرد بعد. یهو. گفتم نکنه برقا رفته بعد. دامادمون گف بنظرن الان با چی اومدیم بالا😅😂

ی روزم دامادمون زنگ زد ب گوشی خودش بعد. من برداشتم بعد. گف برو زیر تخت و. نگاه کن ببین گوشیم زیر تخت نیس بعد. منم با اینکه گوشی تو. دستم بود رفتم نگاه کردم کل خونه رو گشتم😂

استارتر اگ حست قویه واسه منم بگو😅

هرچی هم باشه خرافاتم ک باشه بازم ی دلگرمیه😉

ممنونم خدا جون...
با آسانسور. رفتیم بالا بعد هرچی زنگ خونه مامانمو زدیم درو. باز نکرد بعد. یهو. گفتم نکنه برقا رفته بع ...

اره حسم قویه چ مشکلی پیش اومده 

حست میگه من کی مادر میشم یک سال و۴ماهه چشم انتظارم

ب زودی ایشالا دلم روشنه برات دعا کردم دهان خدایی خیلی گیراس توم برام دعا کن😔😔

حتما عزیزدلم ممنونم ازن ان شأالله ب روزی برسی ک همه آرزوهات بشن خاطره هات گلم❤️

مرسی ♥

میدونم ک خیلی دلت بچه میخواد ایشالله خدا یدونه پسر ناز بهت بده

جنسیتشو حدسی گفتی یا همینجوری؟؟😅😅

حسی گفتم چرا

چون کفر نباشه من پسر. بیشتر دوس دارم😅البته عاشق دختزم هستم ولی چون داداش نداشتم از. بچگی دوس داشتم ...

عزیز دلم 😘