2777
2789
عنوان

همین الان کجایین و دارین ب چی فک میکنین؟😪

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 107 پست

خونه ام

فردا جایی دعوتم

دو نفر که تا حالا ندیدم رو قراره ببینم

نمیدونم چی بپوشم 

نمیدونم موهامو چیکار کنم

موهامو کوتاه کوتاه کرده بودم الان نه کوتاهه نه بلند 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

پارسال شاگرد اول شدم الان کتابام سفیده😊لای کتابارو باز نکردم😊سال اخرمم هست😊دهنم سرویس😊😂😂😂

تو چقدر منی👌

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه برگشت کاربریت😍

اره عشقِ منننن

جیییگرکی😂😂

100سیخ جیگری تووووو😘😘😘😍😍

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

همین الان خونم 

دارم به حکمت و قسمت فکر میکنم 

به این که چرا منی که اینهمه زحمت کشیدم و درس خوندم کار گیرم نمیاد 

و این که چرا زندگیم باید اینجوری باشه تو این سن باید اینقد شکسته و نابود بشم...

تو خنثی ترین حالت ممکنم انگار بین زمین و آسمون معلقم

نه شوقی نه امیدی نه دلخوشی 

هعی        

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
اره عشقِ منننن جیییگرکی😂😂 100سیخ جیگری تووووو😘😘😘😍😍

ژون ژون ایول به سلامتی عشقوکم❤️😍😍

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

همین الان خونم  دارم به حکمت و قسمت فکر میکنم  به این که چرا منی که اینهمه زحمت کشیدم و ...

ان‌شاء‌الله هر چی صلاحته پیش بیاد 

هر چیزی یه مصلحتی توشه مطمئن باش❤️

عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃
ژون ژون ایول به سلامتی عشقوکم❤️😍😍

فدات بشم

چندماه تعلیق بودم😥😥

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پارسال شاگرد اول شدم الان کتابام سفیده😊لای کتابارو باز نکردم😊سال اخرمم هست😊دهنم سرویس😊😂😂😂

منم امسال سال اولمه دهمم 😊معلم ی فصلو تموم کرده من هنوز فقط چار صفحه خوندم😊همش میگم فردا😊منم دانش اموز زرنگی بودم😊چرااا خودااا

همین.
تو تختم، دارم به نامزدم فکر میکنم و اینکه چقد ازدواج سخته واقعا 

ازدواج سخته واقعن؟