مامان_آرمین_عسل مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 75 عنوان خواهش میکنم خانمابیاین کمک 75 بازدید | 17 پست من بالاخره به لطف خدا باردارشدم انتظارم بالاخره جواب دادو خیلی خوشحال ام دکتر که رفته بودم گفت هفته ی سومی.خیلی مواظب خودم بودم.ولی امروز ببخشید رفتم دستشویی یه کوچولو خونابه دیدم دوستان کسایی که تجربه دارن بگن که بچم سقط شده خواهش میکنم بگید طبیعیه یانه؟اگه چیزیش بشه من میمیرم زندگیم روهوا بود به خاطربچه حالاهم که خدالطف کرده اینجوری😔😔😔 1399/09/21 | 20:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_آرمین_عسل مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 75 برو همین الان آخه الان دکتر نمیشه که چه خاکی توسرم بریزم
delldar عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 2788 برای بارداری ترشح طبیعی ولی برا شما ک بارداریت سخت بوده باید بش توجه کنی و زیر نظر پزشک استراحت مطلق کنی
نیلووووووفررررررر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 8450 چرا انقد دست پاچه و نگرانی عزیزمنمن سر جفت بچه هام خونریزی و لکه بینی داشتمفقط استراحت کن و آرامش داشته باشسه ماه اول به هیچ عنوان کار سنگین نکن و پله نروهیچی نیستفقط آرامش و استراحتخدایی نکرده اگه زیاد شد دکتر برو که بهت شیاف میده خدا💖
مامان_آرمین_عسل مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 75 برای بارداری ترشح طبیعی ولی برا شما ک بارداریت سخت بوده باید بش توجه کنی و زیر نظر پزشک استراح ... تمام تن و بدنم میلرزه شدید نبود ولی خیلی میترسم😔
دخت_ساحل عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 1212 آخه الان دکتر نمیشه که چه خاکی توسرم بریزم چرانیست هست باززنگ بزن
مامان_آرمین_عسل مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 75 چرا انقد دست پاچه و نگرانی عزیزمن من سر جفت بچه هام خونریزی و لکه بینی داشتم فقط استراحت کن و آرام ... واقعا شماهم اینجوری بودی؟من دارم سکته میکنم زیاد نبود ولی خیلی ترسیدم
مامان_آرمین_عسل مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 75 دست به سیاه و سفید نزن دراز کشیدم تکون نمیخورم ازترسم
نیلووووووفررررررر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 8450 واقعا شماهم اینجوری بودی؟ من دارم سکته میکنم زیاد نبود ولی خیلی ترسیدم آره عزیزممن سر پسرم لخته لخته ازم خون میرفتتا برسم سونو گفتم دیگه تموم منم انتظار کشیدماما خداروشکر سالم بغلش کردمتو هم نگران نباشفقط آرامش داشته باشیه نفس عمیق بکشاسترس برات سمهمیگم اگه بیشتر شد حتما برو دکتر دکتر نبود برو بیمارستان ... خدا💖
مامان_آرمین_عسل مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 75 آره عزیزم من سر پسرم لخته لخته ازم خون میرفت تا برسم سونو گفتم دیگه تموم منم انتظار کشیدم اما خدا ... وای خدا خیرت بده خیلی میترسیدم برام دعا کنید دکترم میگه فردا عصر برو سونو نتیجه رو برام بیار
نیلووووووفررررررر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 8450 وای خدا خیرت بده خیلی میترسیدم برام دعا کنید دکترم میگه فردا عصر برو سونو نتیجه رو برام بیار عزیزمخواهش میکنمچشم لایق باشم دعا میکنم چون کامل درکت میکنمان شاالله بارداریه راحتی داشته باشی ولی لکه بینی رو دیگه الآن اکثرا دارننترس و فقط و فقط استراحت کن و مراقب باش خدا💖