2777
2789
عنوان

عشق یا پول

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عشق رو انتخاب کردم

خیلی بهم سخت گذشت و پیر شدم 

ولی احتمالا برگردم عقب دوباره انتخابم همین باشه

امضامو ببین

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
باعشقت به پوله زیاد برسی اییییی مزه داره ایییییی مزه داره

واااااااییی خدایا چ خوب

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

من عشق رو انتخاب کردم خیلی بهم سخت گذشت و پیر شدم  ولی احتمالا برگردم عقب دوباره انتخابم همین ...

وای

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

واااااااییی خدایا چ خوب

فعلا ب مول زیاد نرسیدیم اما میرسم مطمینم دوتامون انگیزه زیاد داریم عشقم هر روز میگ من خرپول ترین مرد شهرمون میشم❤❤🙈

من به همه آرزوهام قول رسیدن دادم🙈❤یه روزی تک تکشونو تبدیل به خاطره شیرین زندگیم میکنم🙈❤اینو بخودم قول دادم🙈❤
من پول واسم معیار بوده و خوشحالم از انتخابم...هم دوستش دارم هم آرامش روانی دارم ....

ایشالله خوشبخت شی

فعلا ب مول زیاد نرسیدیم اما میرسم مطمینم دوتامون انگیزه زیاد داریم عشقم هر روز میگ من خرپول ترین مرد ...

اخی منم عشقم زیاد پولدار نیست و بخاطرش قید آدمای خیلی پولدار و خوشگلی رو زدم 

با دوست داشتن و وابستگی هم میشه زندگی کرد حتما نباید عشق باشه ولی پولللل نباشه من یکی ک میرم میمیرم ...

موافقم😁😉

هیچکدوم فقط و فقط اخلاق و شخصیت

دقیقا