mohana_mm مدیر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 عنوان عشق یا پول | مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 54 پست کیا تجربه دارن اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 1399/09/21 | 19:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahhhhhbanoooo عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 537 باعشقت به پوله زیاد برسی اییییی مزه داره ایییییی مزه داره من به همه آرزوهام قول رسیدن دادم🙈❤یه روزی تک تکشونو تبدیل به خاطره شیرین زندگیم میکنم🙈❤اینو بخودم قول دادم🙈❤
شهـــبانو_ســـیما عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 9207 یوزارسیف گونه خوبه باشهپاک زیبا پولدار من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
black0rose عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 2055 پول باشه خوبم عاشقت میشن که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی! تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️
negarian عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 38312 من پول واسم معیار بوده و خوشحالم از انتخابم...هم دوستش دارم هم آرامش روانی دارم ....
asheghi_be_sabke_man عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 12330 من عشق رو انتخاب کردمخیلی بهم سخت گذشت و پیر شدم ولی احتمالا برگردم عقب دوباره انتخابم همین باشهامضامو ببین اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 باعشقت به پوله زیاد برسی اییییی مزه داره ایییییی مزه داره واااااااییی خدایا چ خوب اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 من عشق رو انتخاب کردم خیلی بهم سخت گذشت و پیر شدم ولی احتمالا برگردم عقب دوباره انتخابم همین ... وای اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
fatii_raha عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1279 با دوست داشتن و وابستگی هم میشه زندگی کرد حتما نباید عشق باشه ولی پولللل نباشه من یکی ک میرم میمیرم قشنگ خخخ نظرشخصی خودمممممم😎😎😎 خوشیام میتونن تکراری باشن🙂
mahhhhhbanoooo عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 537 واااااااییی خدایا چ خوب فعلا ب مول زیاد نرسیدیم اما میرسم مطمینم دوتامون انگیزه زیاد داریم عشقم هر روز میگ من خرپول ترین مرد شهرمون میشم❤❤🙈 من به همه آرزوهام قول رسیدن دادم🙈❤یه روزی تک تکشونو تبدیل به خاطره شیرین زندگیم میکنم🙈❤اینو بخودم قول دادم🙈❤
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 من پول واسم معیار بوده و خوشحالم از انتخابم...هم دوستش دارم هم آرامش روانی دارم .... ایشالله خوشبخت شی اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 فعلا ب مول زیاد نرسیدیم اما میرسم مطمینم دوتامون انگیزه زیاد داریم عشقم هر روز میگ من خرپول ترین مرد ... اخی منم عشقم زیاد پولدار نیست و بخاطرش قید آدمای خیلی پولدار و خوشگلی رو زدم اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 با دوست داشتن و وابستگی هم میشه زندگی کرد حتما نباید عشق باشه ولی پولللل نباشه من یکی ک میرم میمیرم ... موافقم😁😉 اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 هیچکدوم فقط و فقط اخلاق و شخصیت دقیقا اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید