2777
2789

یکی دیگه اینکه لباس عروسی که خریدیم گذاشتیم خونه مادر شوهرم .صبح که شوهرم امد دنبالم بریم آرایشگاه دبدم خواهر شوهرم داد و بیداد راه انداخته این چه لباس عروسی هست که برداشتی !!!!و کلی چرت و پرت به من ک سوهرم گفت منم گریه ام گرفت و گفتم مگه من تنها رفتم مگه چند روز پیش ندید !!! خلاصه رفتیم به زور یه لباس عروس فروشی پیدا کردبم و یکی اجاره کردیم که ...بعد از عروسی فهمیدم لباس عروسم رو خواهر شوهر کوچیکه که دوسایز از من بزرگتر بوده پوشیده و پاره کرده به همین خاطر فیلم بازی کرذن که لباس مناسب نیست !!!!😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برو نزار تو دلت بمونه من هنوزم ک هنوره فوحش میدم به کرونا شوهرم هی میگ‌ سالگرد ازدواجمون عروسی ب ...

سالگرد ازدواج لباس عروس میخوای بپوشی؟

همسر منم گفته سالگرد میگیرم تو تالار ولی عروسی نه یعنی لبلس عروس نمیپوسم

عروسی گرفتن مهمه؟ بعد اینکه حتما باید تالار باشه؟ چون من نامزدم، ولی نمیدونم عروسی بگیرم یا نه ، ۲۰ سالمه ، مطمعن نیستم، یوقت بعدا پشیمون میشم ؟ نمیخام زیاد نامزدم به هزینه بیفته  نمیدونم 

عروسی گرفتن مهمه؟ بعد اینکه حتما باید تالار باشه؟ چون من نامزدم، ولی نمیدونم عروسی بگیرم یا نه ، ۲۰ ...

عروسی بگیر بعدن حتمن پشیمان میشی

حتی اگه شده یه مراسم کوچک باشه

فقط خدا

روز پاتختی بعد از نشون دادن کادوها و ..و رفتن مهمونها امدن که کادوها دو من و شوهرم تحویل بدن همه چیز رو دادن غیر از یه سرویس !،که کادوی بکی از اقوام بود ! خلاصه غیب شد !!!😐چون بازیگرای ماهری هستن برگشتن گفتن ما دادیم خودتون گم کردبد !😐ما هم گفتیم ما پامون رو از خونه بیرون نذاستیم چجوری گم سد ! گفتن احتمالا لای آشغالها و کاغذ کادو ها رفته !!!!😐

روز پاتختی مادر شوهرم چپ چپ نگاهم می کرد انگار گناه کبیره ای کردم ! به شوهرم گفتم برو به مامانت بگو صحیح وسالم هستی!!! طوری نگاهم می کرد و طلب داست انگار من بکارت پسرش رو گرفته بودم ازش !!!!🤣

وای عجب داستانییی چقدر سختتتت 

این که خوبه ! 

از سالن امدیم خونه مادر شوهرم بزن و برقص و....از اونجایی که متدررشوهرم و کلا خانوادگی خیلی خسیس هستن توی حیاط بودیم و همه قاطی پاتی و..خواهررشوهرم امد شنل رو از روم و از صورتم کشید پایین سوهرم دعواش کرد داری چیکار می کنی ! اونم داد زد بی چاره اینقدررخرج کردی لااقل بذار بقیه ببینن !!!🤣شوهرم گفت مگه من برا مردم زنم رو بزک کردم ! خلاصه دعواشون شد ! 

رفتیم داخل خونه و منم خسته بودم سوهرم گفت بشین منم نشستم رو مبل ! بعد ا گفتم چرا هیچی بهم ندادید منم نشستم ! گفتن می خواستی نشینی ! نمی نشستی هم قرار نبوددچیزی بدیم !!!😐😐