2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا تباه بودم هیچی نمیدونستم 14 سالم بود هی به شوهرم اونشب میگفتم پاشو کارتو زوتر بکن 😂😂😂😂😂😂😂😂ولی بخدا نمیدونستم چه خبره

فقط پیرزنا نصیحتم کرده بودن ک کارتون باید زودتر تموم بشه😂😂😂😂😂

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
شب عروسی مادر شوهرم و مادر بزرگم موندن خونه ما که دستمالو بگیرن بعد صبح من ریلکس اومدم دستمالو دادم ...

رسم مسخره دستمال  جالبی اینجاست که از پسر خودشون هیچ چیز  نمیپرسن  اما بابت  گرفتن دختر مردم  ضمانت سالمی کالا میخوان انگار 

شب عروسی  من هنو نامزدم و خیلی برنامه دارم واسه اونشب خیلی  و حتما هم میخوام شب زفاف باش ...

خیلی خوبه اما بعد از یه شب پر تلاطم نباشه  فقط چون ذهنتون  باید خیلی آروم باشه  منم از این فانتزی ها داشتم ولی به فنا رفت باز 😂

شب عروسی کلیددخونه از جیب شوهرم افتاد و گم شد؟ شایدم از عمد کسی برداشت ! نمی دونم ! بهر حال همه پچ پچ می کردن که شب خونه مادررشوهر بایددبخوابی 😐شوهرم گفت لازم باشه در خونه رو میشکنم ! نصفه شب رفت کلیددساز اورد و در خونه رو باز کرد ! اتفاقهای خییییییییلی زیاد خنده دار و گریه دار زبادی تو عروسیم افتاد کهدتعریف می کنم .

اگه میتونی برو خب  اره فرمالینه و اسپرت گرفتیم اگ کرونا نبود قزار بود  بریم دبی یا ترکیه ...

اره عزیزم باید یجوری برنامه ریزی کنیم که بریم 

اگه نرم خیلی غصه میخورم 

غصه عروسی وفرمالیته 😔

اره عزیزم باید یجوری برنامه ریزی کنیم که بریم  اگه نرم خیلی غصه میخورم  غصه عروسی وفرمال ...

اره برو نزار تو دلت بمونه من هنوزم ک هنوره فوحش میدم به کرونا شوهرم هی میگ‌ سالگرد ازدواجمون عروسی برات میگیرم 

غصه نخور 

از عقدت  لذت  ببر من روزی ۳۰۰تا تیکه میندازم به همسرم اونم پررو  به خودش نمیگیره  ...

دوسال ونیمه عقدم خسته شدم

عروسی هم نمیگیریم  کارم شده غصه خوردن میترسم بعد رفتن کرونا دلم عروسی بخواد