2777
2789

مار مشکی خیلیییی جذابه🤤

عقرب چندشه ولی😒

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسخره نکن همش میبینم دوربدنم پیچیده

مسخره نکردم فقط گفتم از نظر من جذابه. ولی وقتی خوابشو ببینی ترسناک به نظر میاد😨

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
هم خوابشومیبینم هم توبیداری توهم میزنم

شاید توهم مغزته. چون بدت میاد و میترسی مدام میاره جلو چشمات

مار و عقرب تو خواب یعنی دشمن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

یه طب سنتی برو حتماً کابوس و توهم و این چیزا نشونه های غلبه سوداست .

یک هفته هست که بغلت نکردم ، بوست نکردم ، صداتو نشنیدم ، صورت خوشگلتو ندیدم . شیش ماهه که سر پا ندیدمت ، شاداب و سرحال ندیدمت اما میدونم که انتظار یه روزی تموم میشه       https://harfeto.timefriend.net/16460615700562
میگن دعابرام نوشتن ایا اینجورچیزی امکان داره

نه اصلا امکان نداره ذهنتو درگیر این حرفا نکن

روزها به چیزهای خوب که دوست داری فک کن و اینکه عقرب و مار هم تو اینترنت سرچ کن نگاهشون کن از روی گوشی نوازشون کن و به قدرت خدا فکرکن که چقدر زیبا آفریده این موجوداتو، حساسیت از روشون برداشته میشه.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز