2777
2789

مار مشکی خیلیییی جذابه🤤

عقرب چندشه ولی😒

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مسخره نکن همش میبینم دوربدنم پیچیده

مسخره نکردم فقط گفتم از نظر من جذابه. ولی وقتی خوابشو ببینی ترسناک به نظر میاد😨

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
هم خوابشومیبینم هم توبیداری توهم میزنم

شاید توهم مغزته. چون بدت میاد و میترسی مدام میاره جلو چشمات

مار و عقرب تو خواب یعنی دشمن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

یه طب سنتی برو حتماً کابوس و توهم و این چیزا نشونه های غلبه سوداست .

یک هفته هست که بغلت نکردم ، بوست نکردم ، صداتو نشنیدم ، صورت خوشگلتو ندیدم . شیش ماهه که سر پا ندیدمت ، شاداب و سرحال ندیدمت اما میدونم که انتظار یه روزی تموم میشه       https://harfeto.timefriend.net/16460615700562
میگن دعابرام نوشتن ایا اینجورچیزی امکان داره

نه اصلا امکان نداره ذهنتو درگیر این حرفا نکن

روزها به چیزهای خوب که دوست داری فک کن و اینکه عقرب و مار هم تو اینترنت سرچ کن نگاهشون کن از روی گوشی نوازشون کن و به قدرت خدا فکرکن که چقدر زیبا آفریده این موجوداتو، حساسیت از روشون برداشته میشه.