2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بزرگ

727 بازدید | 28 پست

سلام دوستان روز همگی خوش ...من از طرفدارای چندین ساله نی نی سایتم و خوشحالم ک امروز تونستم ب جمعتون اضافه شم 😍راهنمایی میخوام از دوستان بابت برخورد درست با خواهر شوهر بزرگم ک اخلاق عجیبی داره .دوس داره برا هر چیزی نظر بده .تو هر کاری حضور داشته باشه و مشکلش با من زمانی شروع شد ک با خواهر شوهر کوچیکه خیلی اتفاقی رفتم خیابون و چندتا وسیله خریدم .اونقد حساس ک من بشدت بیمار شدم حتی حالمو نپرسید و دوتا عزیز از دست دادم با منت یه پیام متنی تسلیت بهم گفت ...و اینکه من هنو عقدم این داره اینجور برخورد میکنه خیلی برام سخته ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم حساب نکن همین باهرکی مث خودش باش تابفهمه قیافه ی نداشتتشو برای کسی نگیره.سمتش نرو .فقط در حد احترام سلام و احوال پرسی کن زیاد سردنباش ولی زیادم اهمیت نده بهش .تجربه دارم ک میگما مادر 😁

برای آرامش خیال خودت هم که شده ،دست بردار از این ریز بینی ، هرچی شد بگو به درک ، زندگی خودت رو بکن...

بی احترامی نکن ولی اعصابت رو هم خورد نکن چون باعث میشه هی حساس تر بشی رو کاراش!!

گوش  و چشمت رو کلا ببند رو کارا و رفتارش

من ۴ تا خواهر شوهر دارم. یکیش که نه عروسیمون اومد نه هیچ وقت تبریک گفت! دلیل نیومدنش هم این بود که باباش پول نداده بود لباس بخره! (۱ سال از من کوچیکتره!)

وقتی دخترم دنیا اومد دو تا از خواهرشوهرام تبریک نگفتن، هیچ زنگی نزدن و کلا هیچییییی....

تازه شیر هم نداشتم خواهرشوهر بزرگم بهم گفت بچه شیر خشکی خنگ میشه و بعد هم بگذریم که کلی چیزی که نباید بگه (از جمله اینکه این چه اسمی هست رو بچه گذاشتید گفت)...

نتیجه این شد که من بعد از ۱۰ سال تصمیم گرفتم خیلی رسمی رفت و آمد کنم، کم حرف بزنم و خیلی در بحث هاشون شرکت نکنم...فقط سلام احوال پرسی و خدافظ...بدون دلخوریو هیچ فکری...جوابی هم جز سکوت و کم حرفی در برابر این رفتارها ندارم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

موضوع خواهرشوهر و یا هر نسبت رو از ذهنت پاک کن تصور کن با یه شخص جدید که نمی‌شناسی مواجهی پس اول به خاطر شخصیت خودت بهش احترام بذار دوم چون خواهر همسرته به خاطر همسرت بهش حساس نشو سه اینکه ازش فاصله بگیر البته در کمال احترام 

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭

ب نظرم برا خودت بزرگش نکن خیلی عادی برخورد کن باهاش برا خودت تو دلت مساله ی مهمیش نکن بهش بها نده نه تو ذهنت نه تو واقعیت چون بعدها خیلی مشکل پیدا میکنی خیلی معمولی باهاش رفتار کن برداشتای اونم ب خودش مربوطه اصلا جلوی شوهرتم مطرح نکن 

خدایا راضیم ب رضای تو ای مهربانترین  

ببین فقط میتونم بگم خواهر شوهر بزرگه چون فاصله سنی زیادی با ما عروسا داره . زیاد با ما حال نمیکنه ماهم زیاد باهاش حال نمیکنیم.  من ۵ تا خواهر شوهر دارم. با بزرگه در حد سلام و احوال پرسی ی وقت سوالی چیزی . اما با سومی چهارمی  پنجمی رابطه خیلی صمیمی تری دارم. اونام بامن صمیمی ترن تعریف بیشتری برا هم داریم تماس بیشتری باهم داریم. اما با بزرگه شاید سالی ۱ بار تماس داشته باشیم اونم ی دلیلی داره برا تعریف و اینا زنگ نمیزنیم. ولی کاری بهم نداریم ها اون اصلا زن بدی نیست خیلیم خوبه فقط باهم حال نمیکنیم .خخخخ.اون دومی ام ک خیلی هتاک و جسور و دخالت کن بود بعد ی دعوای شدید ک ۲ سال پیش باهاش کردم دیگه خییییلی باهاش سروسنگینم . اصلا باهاش رفت و امد نمیکنم.  تماس ندارم. خلاصه کلام فک کنم خواهر شوهر بزرگه عجیبیش بیشتر بخاطر بزرگ بودنشهخخخ