سلام دوستان روز همگی خوش ...من از طرفدارای چندین ساله نی نی سایتم و خوشحالم ک امروز تونستم ب جمعتون اضافه شم 😍راهنمایی میخوام از دوستان بابت برخورد درست با خواهر شوهر بزرگم ک اخلاق عجیبی داره .دوس داره برا هر چیزی نظر بده .تو هر کاری حضور داشته باشه و مشکلش با من زمانی شروع شد ک با خواهر شوهر کوچیکه خیلی اتفاقی رفتم خیابون و چندتا وسیله خریدم .اونقد حساس ک من بشدت بیمار شدم حتی حالمو نپرسید و دوتا عزیز از دست دادم با منت یه پیام متنی تسلیت بهم گفت ...و اینکه من هنو عقدم این داره اینجور برخورد میکنه خیلی برام سخته ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ۵ تا دارم اصلا خونه هاشونو ندیدم .کلا ارتباطی ندارم باشون بسکه حسودن و خیلی سن بالا .با خانواده خودم رفت امد میکنم چون خود همسرم رفتار خانوادشو به چشم دید و اونم پشت منه
لطفا برای تو دلیم صلوات بفرست خدا حفظش کنه برام.خدایا ممنونم بخاطر همه چی.
واای نه یبار رفتم خونمو کثیف کرد .هر چی ک من انتخاب میکردم پک و پوزشو بهم میریخت و میگفت نه نه اصلا ....یه چیزایی انتخاب میکرد ک من اصلا دوس نداشتم .سن و سلیقمون اصلا بهم نمیخوره ک باش برم خرید
موضوع خواهرشوهر و یا هر نسبت رو از ذهنت پاک کن تصور کن با یه شخص جدید که نمیشناسی مواجهی پس اول به ...
اصلا آدمی نیستم ک بی احترامی کنم .اتفاقا تو یسالی ک عروسشونم کل فامیلشون دوسم دارن بخاطر برخوردم .ناراحتیم از این بود ک چرا اینقد توقعش بالاس و بچه بازی در میاره و منی ک احترام گذاشتم این شد پ اشتباه کار کجا بوده و اینکه من هنو عقدم این اینجور دشمنی میکنه تا کی ...اخه منم غریبم بینشون
عزیزم خیلی خوبه تو عقد یاد بگیری چطور برخورد کنی این تاپیک ها را بخون خیلی کمکت می کنه تا بدونی چه برخوردی داشته باشی . برات آرزوی خوشبختی و حال خوب دارم