2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 28 پست

ب درک اسفل اسافلین 😐

بذار تو خال خرابش بمونه 

از همین الان بهش رو ندی ... دیگه نمیتونه کاری کنه 

شما کار اشتباهی انجام نمیدی

بیخودی خودتو ب خاطر رفتار مریض گونه ی نفر دیگه مریض میکنی ک چی دختر ؟؟؟

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۵ تا دارم اصلا خونه هاشونو ندیدم .کلا ارتباطی ندارم باشون بسکه حسودن و خیلی سن بالا .با خانواده خودم رفت امد میکنم چون خود همسرم رفتار خانوادشو به چشم دید و اونم پشت منه

لطفا برای تو دلیم صلوات بفرست خدا حفظش کنه برام.خدایا ممنونم بخاطر همه چی.  
یه روزم با اون برو خرید

واای نه یبار رفتم خونمو کثیف کرد .هر چی ک من انتخاب میکردم  پک و پوزشو بهم میریخت و میگفت نه نه اصلا ....یه چیزایی انتخاب میکرد ک من اصلا دوس نداشتم .سن و سلیقمون اصلا بهم نمیخوره ک باش برم خرید 

موضوع خواهرشوهر و یا هر نسبت رو از ذهنت پاک کن تصور کن با یه شخص جدید که نمی‌شناسی مواجهی پس اول به ...

اصلا آدمی نیستم ک بی احترامی کنم .اتفاقا تو یسالی ک عروسشونم کل فامیلشون دوسم دارن بخاطر برخوردم .ناراحتیم از این بود ک چرا  اینقد توقعش بالاس و بچه بازی در میاره و منی ک احترام گذاشتم این شد پ اشتباه کار کجا بوده  و اینکه من هنو عقدم این اینجور دشمنی میکنه تا کی ...اخه منم غریبم بینشون