2777
2789

نه،بستگی به سبک زندگی اون آقا داره

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا همسر منم دیابت داره دارو میخوره الانم اقدامم واسه بارداری برادرشوهرم دیابت داره ولی بچه دارن&n ...

برادر همسرتون نوع یک داره؟بچشون چندسالشه،مشکلی واسش پیش نیومده؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
نه،بستگی به سبک زندگی اون آقا داره

خواستگار من فشارخونش اکثر موقع ها بالاس پاهاش گرم میشه عفونت قارچی داره موهاش میریزه عرق زیاد میکنه تشنه و گشنه زیاد میشه روز به روزم لاغر میشه بعد میگه ازمایش داده ام دیابت ندارم شما با چنین فردی ازدواج میکردین؟

خواستگار من فشارخونش اکثر موقع ها بالاس پاهاش گرم میشه عفونت قارچی داره موهاش میریزه عرق زیاد میکنه ...

عزیزم همسرم از مجردیش دیابت نوع یک داشته،ده سالی میشه،هر سه ماه واسه چکاپ کامل ازمایش میده،انسولیناشو مرتب استفاده میکنه،خداروشکر تاحالا عوارضی هم نداشته واسش،بااولین اقدام هم من باردار شدم،بستگی به طرفتون داره که چقد واسه خودش و سلامتش ارزش قائل شه

والا ۱۴ سالشه سالم سالم هستش 

خداروشکر

نه عزیزم ازدواج نکن کنی پا بزاره سن کلا از کار افتاده میشه مادر خدا بیامرزم پنجاه و هشت سالش بود دیا ...

خدا رحمتشون کنه مادرتون کدوما علایمو داشتن اخه این میگه من دیابت ندارم ولی هزار جور علایم دیابت داره

خدا رحمتشون کنه مادرتون کدوما علایمو داشتن اخه این میگه من دیابت ندارم ولی هزار جور علایم دیابت داره

مادر من از جوانی داشت یادمه آزمایش قند میداد روی چهارصد و اینا بود توی جوانی والا علائم خاصی نداشت ولی زود زود گرسنه می‌شد و موهاش هم میریخت ولی پا گذاشت سن چشماش به شدت ضعیف شد رگ های قلبش بسته شدن کلیه هاش کم کار شدن و آخرش فوت شد طفلی