2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بد بختم من😭😭😭

421 بازدید | 26 پست

امروز موعدم بود پریود شدم😔😔فولیکول خوب داشتم این ماه ۹ ماهه اقدامم یه زایمان زودرس داشتم خیلی حالم بده شوهرمم از سر کارش دراومده کارش درست نمیشه برگرده 

هیچ کاریمون درست نمیشه نمیدونم چ خاکی تو سرم بریزم 

میشه واسم دعا کنید ماه بعد باردار شم؟؟

یه سوال دیگه زخم باعث میشه که آدم حامله نشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زخم چیه؟ ؟؟

ان شالله خدا أولاد سالم و صالح بهتون بده

عزیزم ناامید نباش پس ما که 8 ساله منتظریم

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…
عزیزم فقط میدونم شاید مصلحته مخصوصا اینکه میگی شوهرت کارشو لز دست داده،اونجور ی خیلی شرایطتون سخت می ...

به خدا دیروز اینقدر گریه کردم .ب ناحق بیرونش کردن 

احساس میکنم بچه بیاد با برکتش زندگیمون خیلی خوب میشه

بدبختی چون باردار نشدی؟؟با این همه ناشکری انتظار داری خدا بت بچه بده؟؟بدبخت ندیدی وگرنه به خودت نمی گفتی بدبخت😞اصلا بچه برا چیته تو این گرونی و بکش بکش کرونا و ترس از جنگ و هزار کوفت زهرمار

خب شاید خیر باشه

وقتی شوهرت کارشو از دست داده

بچه هم که از همون اول آدمو میندازه تو خرج( آزمایش و سونو و دکتر و....)

ان‌شاءالله هم کار شوهرت درست بشه و هم بچه‌دار بشید

بخند، همین  
زخم چیه؟ ؟؟ ان شالله خدا أولاد سالم و صالح بهتون بده عزیزم ناامید نباش پس ما که 8 ساله منتظریم

زخم دهانه رحم 

مرسی عزیزم انشالله برای خودتم

آخه من تنبلی دارم دفعه قبل ب راحتی با اولین اقدام باردار شدم ایندفعه نمیدونم چرا نمیشه 

خب شاید خیر باشه وقتی شوهرت کارشو از دست داده بچه هم که از همون اول آدمو میندازه تو خرج( آزمایش و ...

ممنونم عزیزم درسته ولی برکت بچه رو با چشم خودم دیدم 

منم بچه ندارم همسرم نمیخواد ، دعام کنین منم همسرم راضی بشه بچه دار بشیم ، همه باردار شدن همه میان خبر بارداریشون بهم میدن فقط منم که هرکار میکنم خدا نمیخواد ‌ ، خدایا تورو به حق حضرت فاطمه منم صاحب فرزند سالم بشم دختر باشه اسمشو میزارم فاطمه . خدایا به همه فرزند سالم بده خدایا ناامیدمون نکن 

زخم دهانه رحم  مرسی عزیزم انشالله برای خودتم آخه من تنبلی دارم دفعه قبل ب راحتی با اولین اقدا ...

بله فکر کنم تاثیر داره

ان شالله میشی 

امیدت به خدا باشه 

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…