2777
2789
عنوان

خيانت ( خواهش ميكنم راهنماييم كنين)

394 بازدید | 29 پست

٦ ماه زايمان كردم و تو اين ٦ ماه همسرم هيچ محبتي به من نميكرد و ازم دور بود حتي رابطه هم نداشت مشاور رفتيم و به مشاور گفته كه با كسي بوده و الان يه ماهه جدا شده و نميتونه خودشو جم و جور كنه و عذاب وجدان داره مشاورم بهم گفت اين مساله رو، از اون موقع تا الان داغونم بين دو راهي موندم اما همسرم نميدونه كه من ميدونم اين مساله رو ازش بدم اومده حالا دليل بي محبتياش و شبا خونه نيومدناشو ميفهمم ، بهانه ها دروغ ها همش به خاطر اين بود كه با اون بوده حتي بعضي وقتا منو بلاك ميكرده كه نتونم بهش زنگ بزنم شما اگه جاي من باشين چه تصميمي واسه زندگيتون ميگيرين😔😔

براي حال خوب همديگه دعا كنيم 💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش اونموقع دنبال دلیل بی محلی هاش بودی الان باید دوباره از همون مشاور راهنمایی بگیری که بخاطر تو ترکش کرده یا چیز دیگه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
طلاق اگه پشتوانه داری اگرم نداری اصن نشون نده که میدونی جریانو نشون بدی که میدونی بازم وایسادی کار ...

دارم پشتوانه فقط دلم به حال دخترم ميسوزه

براي حال خوب همديگه دعا كنيم 💚💚💚