مامانهایی که جنینتون ایست قلبی داشته یعنی اول قلب تشکیل شده بعدا دیگه نزده، علتش برای شما چی بوده؟ پیگیری کردید؟ دکترتون علتشو چی گفته؟ چقدر احتمال داره دوباره هم تکرار بشه تو بارداری بعدی؟
همسرم آزمایش اسپرم داده بود. کم تحرکی داشت که به خاطر همین با iui اقدام به بارداری کردیم. دکتر گفت نمونه ای که از همسرت گرفتم خوب بوده. خودم هم از روز iui آسپرین مصرف کردم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
علتای مختلفی میتونه داشته باشه مثلا ضعیف بودن نطفه یا اسپرم.یا مشکل ژنتیکی یا غلظت خون مادر که لگباع ...
برای من گفتن غلظت خونم زیاده دو بار سقط داشتم اولی هفته 12 دومی 6 الان تزریق انجام میدم زیر جلدی با آسپرین تو رو خدا دعا کنید نی نیم سالم بدنیا بیاد 7 هفتست قلبش سالمه خداروشکر
برای من گفتن غلظت خونم زیاده دو بار سقط داشتم اولی هفته 12 دومی 6 الان تزریق انجام میدم زیر جلدی با ...
سلام خوبید
منم سه تا سقط داشتم زیرنه هفته بعد تشکیل قلب این سری اخر که چندروز پیش کورتاژ شدم اسپرین هم خوردم نی نی شما خوبه ایشالا الان باید تو چهارماه باشید ایشالا
کسی دایل ایست قلبی جنین رو میدونه البته مورفولوژی اسپرم همسرم هم یک درصده
علتشو بهتون نگفتن؟ میترسم دوباره اتفاق بیافته. چیزی هست که قابل کنترل و پیشگیزی باشه یا نه؟ چون دکتر ...
من ۳بار پشت هم قلب جنین در ۸هفته ایست کرد دقیق هر ۳عین هم دکتر هم هیچی نمیفهمم بخدا دیگ اصلا اسم بارداری میاد تموم بدنم میلرزه امروز رفتم سونو گفت قلب بچت وایساده هفته پیش قلب داشت الان نه. راه نرفتم نترسیدم هیچی فقط استراحت مطلق بودم ولی....
من ۳بار پشت هم قلب جنین در ۸هفته ایست کرد دقیق هر ۳عین هم دکتر هم هیچی نمیفهمم بخدا دیگ اصلا اسم با ...
منم بار دوممه که سقط میشه اولی هنوز سونو نرفته بودم ولی موقع سقط جنین و دیدم دومی هم ۸ هفته قلبش وایساده بود درحالی که یه هفته پیش سالم بود قلبشم ۱۶۰تا ضربان داشت 🥲 الانم دارم سقط میکنم دعا کنین برام😭
برای من گفتن غلظت خونم زیاده دو بار سقط داشتم اولی هفته 12 دومی 6 الان تزریق انجام میدم زیر جلدی با ...
منم سه هفته پیشبهم دلیل سقط کردم، ۶ هفته ایستاده بود، ۸ هفته افتاد. شما چجوری متوجه شدی بخاطر غلظت خون بوده؟ دکتر از اول به من آسپرین داد. میخوردم. فقط چون ۳۵ هست گفت بخور. میشه راهنمایی کنید، لطفا... چجوری متوجه علتش شدید؟